ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ WESTERN DIGITAL

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων και σκληρών δίσκων WESTERN DIGITAL συμπεριλαμβανομένων IDESATASCSI και SAS και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών.

Ανάκτηση δεδομένων από κάθε σκληρό δίσκο:

Ανάκτηση δεδομένων από λειτουργικά συστήματα όπως:

Η Western Digital είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία στην κατασκευή σκληρών δίσκων, ωστόσο κάποιοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα που απαιτούν την ανάκτηση των δεδομένων.

Το πιο σύνηθες αφορά τη σειρά Passport όπου το PCB για τον εξωτερικό δίσκο σχεδιάστηκε με μια σύνδεση USB 3.0, αντί για τη συνηθισμένη θύρα SATA. Απαιτεί λοιπόν εξελιγμένα εργαλεία ανάκτησης ώστε να μπορέσει κάποιο να αποκτήσει πρόσβαση ή απλώς να δει τα δεδομένα.

Πολλά προβλήματα στου Western Digital προκύπτουν από την υπερθέρμανση του δίσκου. Συνήθως αυτά περιλαμβάνουν δυσλειτουργίες των κεφαλών τόσο στην ανάγνωση όσο και στην εγγραφή. Συνήθως, όταν προκύπτουν προβλήματα που αφορούν το microcode του δίσκου, τότε θα ακούσετε ήχους κλικ.  Σε αυτή την περίπτωση είναι προτιμότερο να σταματήσετε την παροχή του ρεύματος. Αν συνεχίσετε την τροφοδοσία του μηχανήματος μπορεί να προκαλέσετε βλάβες στην επιφάνεια των δεδομένων. Γενικά οι δίσκοι της συγκεκριμένης εταιρείας επηρεάζονται από τις έντονες διακύμανσης θερμοκρασίας, τη διαφορά τάσης, το στατικό ηλεκτρισμό αλλά και τα χτυπήματα. Σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο αν απευθυνθείτε άμεσα σε κάποιον ειδικό.

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας

Όλες οι εργασίες που γίνονται στα εργαστήρια της datalabs πάνω σε σκληρούς δίσκους Western Digital δεν ακυρώνουν την εγγύηση που σας προσφέρει η κατασκευάστρια εταιρεία. Αυτό σημαίνει πως μετά το πέρας της ανάκτησης μπορείτε να ζητήσετε πλήρη αντικατάσταση του σκληρού σας δίσκου Western Digital, εφόσον βρίσκεται βέβαια σε εγγύηση.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ