ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ SEAGATE

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων και σκληρών δίσκων SEAGATE συμπεριλαμβανομένων IDESATASCSI και SAS και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών.

Ανάκτηση δεδομένων από κάθε σκληρό δίσκο:

Ανάκτηση δεδομένων από λειτουργικά συστήματα όπως:

H Seagate αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα στο firmware, ειδικά τα μοντέλα Seagate Barracuda 7200.11,7200.12, ES.2, και τα πιο καινούργια μοντέλα Rosewood.

Αν ο δίσκος σας παρουσιάσει πρόβλημα στο firmware το πιθανότερο είναι να επιταχύνει κανονικά αλλά και να μην ξεκινάει το λειτουργικό σύστημα ή να μη διαβάζει δεδομένα. Άλλες φορές εμφανίζεται στο BIOS με 0 χωρητικότητα και άλλες φορές δεν εμφανίζεται καθόλου. Η συγκεκριμένη βλάβη απαιτεί ειδικά μηχανήματα για την ανάκτηση των δεδομένων τα οποία μπορούν να παρέμβουν στο firmware και να το γράψουν από την αρχή. Δεν πρόκειται για μια απλή διαδικασία και απαιτεί καλές τεχνικές γνώσεις και εξοικείωση με τους σκληρούς δίσκους  Seagate.

Οι πιο συνηθισμένες ηλεκτρονικές βλάβες στου Seagate αφορούν το PCB, και μπορεί να προκύψουν μετά από διακοπές ρεύματος, και αυξομειώσεις τάσης.Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να διαπιστώσετε κάποια περίεργη οσμή συνοδευόμενη από μια ξαφνική επανεκκίνηση ή τερματισμό του υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση αν προσπαθήσετε να δώσετε ρεύμα στο δίσκο θα διαπιστώσετε ότι δεν παίρνει στροφές. Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται η αντικατάσταση τμημάτων του δίσκου με νέα ανταλλακτικά, διαδικασία που συχνά είναι κοστοβόρα. Πολλές φορές αρκετοί πελάτες μας δοκιμάζουν μι αλλαγή του PCB με ένα θεωρητικά ίδιο, από κάποιον άλλο δίσκο, όμως δυστυχώς η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή.

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας
Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.