ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ & TABLET

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων, κινητά και tablet και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ & TABLET ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Datalabs διαθέτει ειδικό hardware για την ανάκτηση δεδομένων από κινητά, smartphones και tablets, αλλά και ειδικά λογισμικά ώστε να μπορούν να επαναφέρουν δεδομένα από κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος. Είτε πρόκειται για iPhone, Galaxy, XPeria, Blackberry ή HTC, oι τεχνικοί μας έχουν υψηλά ποσοστά ανάκτησης από κινητές συσκευές flash memory αλλά και μοναδικά εργαλεία για την ανάκτηση, για κάθε κατασκευάστρια εταιρεία.

Τα κινητά τηλέφωνο και τα smartphones αποθηκεύουν μεγάλο όγκο πληροφορίας και η απώλεια των δεδομένων μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για τον χρήστη. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί ανάκτησης δεδομένων έχουν την δυνατότητα να παρακάμπτουν στο λειτουργικό σύστημα και να αφαιρούν flash memory chips πραγματοποιώντας chip-off.

Έχοντας τη δυνατότητα  να επεξεργαζόμαστε τα ολοκληρωμένα σε μορφή RAW, και σύμφωνα με τον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί κάθε κατασκευαστής μπορούμε να αναδομήσουμε τα δεδομένα έτσι ώστε να έρθουν στην αρχική τους μορφή.

Κάθε λειτουργικό σύστημα κινητού τηλεφώνου είναι σημαντικά διαφορετικό σε ότι αφορά στη δομή αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύει δεδομένα. Η διαδικασία ανάκτησης σε σχέση με αυτή που ακολουθείται στους σκληρούς δίσκους είναι πολύ διαφορετική και απαιτούνται διαφορετικοί και πολύ λεπτοί χειρισμοί από τους εξειδικευμένους τεχνικούς ανάκτησης δεδομένων ώστε να έχετε και πάλι πρόσβαση στα πολύτιμα αρχεία σας.

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας
Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ