ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ & TABLET

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

κινητών και tablet

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από κινητά και tablet για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων Apple iOS, Google Android, Symbian, HarmonyOS
και όλων των μοντέλων κινητών και tablet.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ & TABLET ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η Datalabs διαθέτει ειδικό hardware για την ανάκτηση δεδομένων από κινητά, smartphones και tablets, αλλά και ειδικά λογισμικά ώστε να μπορούν να επαναφέρουν δεδομένα από κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος. Είτε πρόκειται για iPhone, Galaxy, XPeria, Blackberry ή HTC, oι τεχνικοί μας έχουν υψηλά ποσοστά ανάκτησης από κινητές συσκευές flash memory αλλά και μοναδικά εργαλεία για την ανάκτηση, για κάθε κατασκευάστρια εταιρεία.

Τα κινητά τηλέφωνο και τα smartphones αποθηκεύουν μεγάλο όγκο πληροφορίας και η απώλεια των δεδομένων μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική για τον χρήστη. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί ανάκτησης δεδομένων έχουν την δυνατότητα να παρακάμπτουν στο λειτουργικό σύστημα και να αφαιρούν flash memory chips πραγματοποιώντας chip-off.

joel-rohland-unsplash

Έχοντας τη δυνατότητα  να επεξεργαζόμαστε τα ολοκληρωμένα σε μορφή RAW, και σύμφωνα με τον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί κάθε κατασκευαστής μπορούμε να αναδομήσουμε τα δεδομένα έτσι ώστε να έρθουν στην αρχική τους μορφή.

insung-yoon-unsplash

Kαι με αυτόν τον τρόπο να εξάγουμε απόλυτα λειτουργικά δεδομένα, με πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας ανάκτησης.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως κάθε λειτουργικό σύστημα κινητού τηλεφώνου είναι σημαντικά διαφορετικό σε ότι αφορά στη δομή αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύει δεδομένα. Επίσης, η διαδικασία ανάκτησης σε σχέση με αυτή που ακολουθείται στους σκληρούς δίσκους είναι πολύ διαφορετική και απαιτούνται διαφορετικοί και πολύ λεπτοί χειρισμοί από τους εξειδικευμένους τεχνικούς ανάκτησης δεδομένων, ώστε να έχετε και πάλι πρόσβαση στα πολύτιμα αρχεία σας. Η τεχνογνωσία πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο καθώς και ο εξελιγμένος εξοπλισμός της Datalabs αποτελεί εγγύηση για την ανάκτηση δεδομένων και από αυτή τη συσκευή.

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η ανάκτηση δεδομένων από κινητό τηλέφωνο είναι η διαδικασία ανάκτησης χαμένων, κατεστραμμένων ή μη προσβάσιμων δεδομένων δεδομένων (λόγω προβλημάτων στο υλικό ή το λογισμικό) από τη μνήμη του κινητού τηλεφώνου.

Οι κύριοι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν στην απώλεια δεδομένων σε ένα κινητό τηλέφωνο είναι:

  • Ανθρώπινο λάθος (π.χ. κατά λάθος διαγραφή φωτογραφιών ή μηνυμάτων)
  • Προβληματική λειτουργία του λογισμικού (software)
  • Καταστροφή των δεδομένων λόγω ιού
  • Βλάβη στο υλικό (hardware) του κινητού τηλεφώνου (π.χ. λόγω πτώσης, νερού ή φθοράς του χρόνου)

Η αποτελεσματικότητα της ανάκτησης δεδομένων από κινητό τηλέφωνο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως:

  • Το λειτουργικό σύστημα του κινητού τηλεφώνου
  • Την αιτία της απώλειας των δεδομένων
  • Τη συμπεριφορά του χρήστη μετά τη διαπίστωση του προβλήματος.

Σε γενικές γραμμές, ισχύει ότι σε περιπτώσεις λογικής βλάβης η πιθανότητα ανάκτησης δεδομένων είναι πολύ υψηλή (αγγίζει το 92%), εφόσον ο χρήστης τερματίσει αμέσως τη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου και δεν επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα ευρέως διαθέσιμα δωρεάν προγράμματα που δημιουργούν σοβαρές δυσκολίες στην ανάκτηση δεδομένων από τους ειδικούς ή ακόμα και καταστρέφουν/διαγράφουν και άλλα αρχεία. Στις περιπτώσεις ηλεκτρονικής βλάβης του κινητού τηλέφωνου, τα ποσοστά επιτυχίας είναι μικρότερα, αλλά η επιτυχία έχει μεγάλες διακυμάνσεις ανάλογα με το εύρος της βλάβης.

Η ανάκτηση δεδομένων μπορεί να γίνει από όλα τα κινητά τηλέφωνα ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος, είτε πρόκειται για iPhone, Android, Microsoft ή οποιοδήποτε άλλο κινητό.

Το κόστος της ανάκτησης δεδομένων από κινητό τηλέφωνο εξαρτάται από την αιτία και το μέγεθος της βλάβης:

  • Για ανάκτηση λόγω διαγραφής δεδομένων: 80€-150€.
  • Για ανάκτηση λόγω βλάβης του λογισμικού: 100€-200€.
  • Για ανάκτηση λόγω ηλεκτρονικής βλάβης: 150-500€.
Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ