Σας καλωσορίζουμε στη Datalabs Data Recovery

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Στην Datalabs Data Recovery (εταιρεία ανάκτησης δεδομένων) ασχολούμαστε αποκλειστικά με την ανάκτηση δεδομένων από το 2003 μέχρι σήμερα. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή εξειδικευμένων λύσεων στην επαναφορά δεδομένων για κάθε εταιρεία και ιδιώτη σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Απόδειξη των υψηλών παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι μεγαλύτεροι οργανισμοί της χώρας καθώς και ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτών για την επαναφορά των δεδομένων τους. Εδώ μπορείτε να δείτε τις γνώμες των πελατών μας.

Ειδικευόμαστε στην ανάκτηση από κάθε τύπο αποθηκευτικού μέσου όπως σκληροί δίσκοιSSDUSBκάρτες μνήμηςRAIDserverNAS.

Επίσης κατόπιν συμφωνίας της Datalabs με τη Western Digital, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες σκληρών δίσκων στον κόσμο, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε με εγγύηση την αντικατάσταση του προβληματικού σας σκληρού δίσκου με έναν νέο ή ανακατασκευασμένο σκληρό δίσκο (refurbished) από την Western Digital. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Για κάθε σας ερώτηση, εκπρόσωπος του τεχνικού μας τμήματος είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ώρο και 365 ημέρες το χρόνο για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελάτων μας.

ISO 9001 – ISO 27001

H Datalabs διαθέτει ISO 9001/2015 για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων. Η υπευθυνότητα και οι υψηλές υπηρεσίες που παρέχει έχουν αναγνωριστεί, και οι γνώμες των πελατών της αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για την εργασία της.

Στα εργαστήριά μας στην Παλλήνη έχουμε μέχρι στιγμής ολοκληρώσει με επιτυχία περισσότερες από 15.000 ανακτήσεις δεδομένων από πληθώρα αποθηκευτικών μέσων. To ποσοστό επιτυχίας της εταιρείας μας είναι ιδιαίτερα υψηλό και υπερβαίνει το 90%. Ο χρόνος για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάκτησης δεδομένων στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν υπερβαίνει την μία εβδομάδα.

Εξοπλισμός – Data Recovery Tools

Η Datalabs διαθέτει clean box, όπου πραγματοποιούνται με ασφάλεια όλες οι απαιτούμενες εργασίες για την ανάκτηση των δεδομένων καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει:

  • VNR

  • PC3000 Flash

  • DDI

Στις αποθήκες της Datalabs βρίσκονται καταχωρημένοι περισσότεροι από 10.000 σκληροί δίσκοι που χρησιμοποιούνται για εξαρτήματα και ανταλλακτικά, απαραίτητα για την άμεση εξέλιξη της διαδικασίας κάθε ανάκτησης.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ