ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ DESKTOP

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων, Desktop και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών.

Παρότι σήμερα χρησιμοποιούμε περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές (laptop, tablet, κινητά τηλέφωνα) για τη δουλειά μας από ό,τι στο παρελθόν, οι περισσότεροι αποθηκεύουμε τα πιο σημαντικά μας δεδομένα σε desktops.

Οι ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους desktop αποτελεί προτεραιότητα στη Datalabs. Οι σκληροί δίσκοι των συγκεκριμένων υπολογιστών κατασκευάζονται από πολλές διαφορετικές εταιρείες, είναι διαφορετικά μοντέλα και έχουν πολύ διαφορετικές xωρητικότητες. Για να μπορεί να γίνει η ανάκτηση των δεδομένων απαιτείται μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών.

Πως μπορείτε να καταλάβετε αν χρειάζεστε ανάκτηση δεδομένων στον σκληρό σας δίσκο;

Οι σκληροί δίσκοι παρουσιάζουν βλάβες για πολύ διαφορετικούς λόγους και μπορεί να παρατηρήσετε κάποια περίεργα συμπτώματα πολύ πριν ο δίσκος σας καταρρεύσει. Καλό θα ήταν αν παρατηρήσετε κάποιο από τα παρακάτω σημάδια να μιλήσετε άμεσα με την Datalabs. Αυτά είναι:

-Δυσκολία στην επανεκκίνηση του υπολογιστή αλλά και στην πρόσβαση σε αρχεία σας.

-Ξαφνική διακοπή στη λειτουργία του υπολογιστή αλλά και μηνύματα για errors.

-Μηνύματα από το λειτουργικό σας σύστημα για επιδιόρθωση του software

-Παράξενοι ήχοι όπως κλικ ή γρατζουνίσματος κατά την εκκίνηση.

Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω συμπτώματα δείχνουν σοβαρή βλάβη στο σκληρό δίσκο του desktop σας. Μπορεί να δείχνουν κάποιο εργοστασιακό πρόβλημα ή κάποια βλάβη που ενδεχομένως να προκλήθηκε από κάποιον μαγνήτη ή από τις αυξομειώσεις τάσης ή από κάποιον ιό που προκαλεί απώλεια δεδομένων.

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας

Πιθανές αιτίες απώλειας δεδομένων σε Desktop

Μηχανικές βλάβες
Βλάβες σε περισσότερους από έναν δίσκους
Ηλεκτρολογικές βλάβες
Βλάβες του Controller
Αυξομειώσεις τάσεις
Λογική φθορά
Συστήματα που δεν εκκινούν
Ιοί
Bad sectors
Φυσικές καταστροφές

Τι κάνουμε όταν ο σκληρός δίσκος του Desktop αντιμετωπίζει πρόβλημα;

Αν διαπιστώσετε πως κάτι συμβαίνει, μην χάνετε χρόνο προσπαθώντας να βρείτε το λόγο αλλά ούτε  και να επιχειρήσετε να επιδιορθώσετε μόνοι σας το πρόβλημα κάνοντας επανεκκίνηση. Κάθε προσπάθειά σας να επανακκινήσετε το σύστημα μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά και να δυσκολέψει τη διαδικασία ανάκτησης. Είναι προτιμότερο να απευθυνθείτε άμεσα σε μια εξειδικευμένη εταιρεία ανάκτησης δεδομένων όπως η Datalabs. Με το εξειδικευμένο μας τεχνικό προσωπικό μπορούμε να παρέμβουμε άμεσα για την επίλυση του προβλήματος και την ανάκτηση των πολύτιμων δεδομένων σας.

Οι πληροφορίες και τα δεδομένα που περιέχει το desktop σας είναι πολύτιμα για να παίρνετε ρίσκα. Απευθυνθείτε αποκλειστικά στους ειδικούς.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ