ανακτηση δεδομενων κρητηΘέλετε να επωφεληθείτε από την τεράστια εμπειρία της Datalabs στην επαναφορά αρχείων σε όλα τα αποθηκευτικά μέσα; Το γεγονός ότι είστε στην Κρήτη δεν σας εμποδίζει σε τίποτα. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε όλη την Ελλάδα! Μην προσπαθείτε μόνοι σας να διορθώσετε το πρόβλημα, αφού το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να επιληφθεί του προβλήματος αρκεί να μας στείλετε τον σκληρό σας δίσκο μαζί με τη φόρμα διαγνωστικού ελέγχου, ώστε να ξέρουμε τι ακριβώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε.Οι πόλεις οι οποίες καλύπτουμε είναι Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για την πορεία της ανάκτησης δεδομένων και για να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ένας εκπρόσωπός μας θα είναι στη διάθεσή σας όποια ώρα και αν καλέσετε.

Δείτε επίσης τις τιμές για ανάκτηση δεδομένων.

Διαδικασία Αποστολής

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την αποστολή του αποθηκευτικού σας μέσου. Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

  • Συσκευάστε το αποθηκευτικό σας μέσο σε ταχυδρομικό φάκελο με φυσαλίδες (bubble bag). Σε περίπτωση εξωτερικών σκληρών δίσκων, αυτοί αποστέλλονται με το εξωτερικό τους κουτί. Σε περίπτωση σκληρών δίσκων laptop, ηλεκτρονικού υπολογιστή ή server αφαιρείτε το σκληρό δίσκο από το μηχάνημα.
  • Τοποθετήστε το σε ένα αντίστοιχου μεγέθους κουτί όσο το δυνατόν πιο σταθερά, προς αποφυγή των κραδασμών. Καλύψτε τυχόν κενά με χαρτί ή κομμάτια εφημερίδας.
  • Συμπληρώστε και υπογράψτε τη φόρμα διαγνωστικού ελέγχου και τοποθετήστε τη μαζί με το αποθηκευτικό σας μέσο.
  • Σφραγίστε καλά το κουτί. Κόψτε και κολλήστε το ειδικό πλαίσιο της φόρμας πάνω στο κουτί.

Εάν επιθυμείτε να εκδώστε δελτίο αποστολής πατήστε εδώ

αποστολη σκληρου δισκου για ανακτηση δεδομενων
φορμα αποστολης ανακτησης δεδομενων