ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Δείτε τι λένε για εμάς

These guys are the best. I would have lost files and code that I have been working on for 9 years if I had not contacted Datalabs. I am currently a PhD student at Columbia University and I needed these files for my research. Guys told me that they would do their best and they literally managed to recover each one of my files. Astonishing group, amazing results. Bravo guys! Keep up the good work!

Φ.Συμεωνίδης
PhD Student, ΔΙΣΚΟΣ : TOSHIBA 2.5″ USB 2TB.

Θεσσαλονίκη: Πέμπτη 14/4/2022

Αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες της εταιρείας datalabs.

Είναι ένα… ημερολόγιο 15 ημερών!

 

30 Μαρτίου 2022

Δεν γίνεται τίποτε!

Νιώθω έντονη ανησυχία μην χαθεί ο κόπος τόσων ετών…

Χάλασε ο εξωτερικός δίσκος με τα πολύτιμα αρχεία μου…

Πηγαίνω σε δύο τεχνίτες. Τον ανοίγουν, προσπαθούν…

Δεν γίνεται τίποτε!

Αποφασίζω να επιλέξω μια εγγυημένη οδό.

 

7 Απριλίου 2022

Η Θεσσαλονίκη καλεί την Αθήνα – over!

Το τηλεφωνικό κέντρο της DATALABS ανταποκρίνεται άμεσα.

Ενθάρρυνση, πρώτες βοήθειες και… η γραμματέας με ευγένεια και υπομονή μου εξηγεί βήμα προς βήμα τη διαδικασία…

Σε ελάχιστο χρόνο γίνεται η μεταφορά του δίσκου στην εταιρεία.

Ήδη νιώθω καλά… Restart!

 

14 Απριλίου 2022

Τέλος καλό, όλα καλά!

Αν και ήμουν ένας απλός ιδιώτης, ενημερωνόμουν διαρκώς.

Τα καλά νέα ήλθαν σύντομα. Ο τεχνικός μου στέλνει πλήρη κατάλογο των αρχείων. Ανάκτηση 98 με 100%. Όλα τα παραπάνω: δωρεάν!

Στη συνέχεια υπήρξε διευκόλυνση ακόμη και στις οικονομικές μου ενέργειες και αποφάσεις.

 

Τώρα ένιωσα την ανάγκη να στείλω το ‘ευχαριστώ’ μου:

Ευχαριστώ πολύ για τις υπηρεσίες σας.

Ευχαριστώ για το ανθρώπινό σας πρόσωπο.

Με εκτίμηση,

Φώτης Συμεωνίδης

Φ.Συμεωνίδης
ΙΔΙΩΤΗΣ, ΔΙΣΚΟΣ : SEAGATE 2.5″ USB 2TB.

I want to let you know how thankful I feel for your work as I see that all my files are recovered. I’m really happy to see my work again. You truly are a hero.

I will defo recommend you and your team for the amazing work. Don’t worry about the delay days, as long as it comes everything alright as It was, it’s worth it.

 

All the best and many thanks again !!

Ch.Navarro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΙΣΚΟΣ : SEAGATE 2.5″ USB 2TB.

Δεν είναι τυχαία η κατάταξη των 5 αστεριών στις αξιολογήσεις, οι οποίες είναι σε μεγάλο αριθμό, οπότε αποτελούν αξιόπιστο δείγμα.
Πραγματικά, η δική μου εμπειρία ήταν η καλύτερη δυνατή, μιας και σώθηκαν σημαντικότατα αρχεία και παραδόθηκαν στους πελάτες.
Βασικό σημείο της επιτυχίας, ήταν η μεθοδικότητα στην ανάκτηση, μιας και αυτή έγινε με πολύ αργούς ρυθμούς μεν, λόγω εκτεταμένης ζημιάς στην επιφάνεια του δίσκου, αλλά απόλυτα επιτυχημένα.
Επίσης πολύ σημαντική, ήταν η διαρκής ενημέρωση, από την εταιρεία, αλλά και η κατανόηση στην όλη συνεργασία. Το προσωπικό, πραγματικά σε πολύ υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και το αποτέλεσμα, στο 100% του επιθυμητού.
Προτείνω ανεπιφύλακτα !

Σ.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΙΣΚΟΣ : INTENSO 2.5″ USB 4TB.

Καλή σας ημέρα και χρόνια πολλά  !Καλή και δημιουργική χρονιά σας εύχομαι!

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την επιτυχή σε ποσοστό 100% ανάκτηση  200 και πλέον φακέλων του  φωτογραφικού και όχι μόνο αρχείου μου .Συγχαρητήρια στο επιστημονικό σας προσωπικό, που ανέσυραν από τον “ηλεκτρονικό θάνατο”  τις  όμορφες στιγμές εννέα ανθρώπων τα τελευταία δέκα-δώδεκα χρόνια…Σας  είμαι ευγνώμων….Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την κ.Ελένη( με την οποία είχα τηλεφωνική επικοινωνία) , για την ευγένειά της και την προθυμία της να με εξυπηρετήσει και να μου εξηγήσει….!Συγχαρητήρια και πολλά πολλά ευχαριστώ…!!!!

Ε.ΚΑΦΟΥΣΙΑ
ΙΔΙΩΤΗΣ, ΔΙΣΚΟΣ : SEAGATE ST31000528AS 3.5″ 1TB.

Απευθύνθηκα στην εταιρεία για ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό σκληρό που είχε σταματήσει να δουλεύει,
Με ενημέρωσαν ότι η διάγνωση θα είναι χωρίς χρέωση και θα αποφάσιζα αν ήθελα να προχωρήσω.
Την επόμενη ημέρα είχα απάντηση και με την έγκριση μου προχώρησαν στην ανάκτηση ,
σε 2 ημέρες είχα το 100% των δεδομένων μου.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα, η εξυπηρέτηση είναι πάρα πολύ καλή,
100% επαγγελματίες

Γ.ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΔΙΩΤΗΣ, ΔΙΣΚΟΣ : WESTERN DIGITAL WD5000AAJS-32YFA0 3.5″ 500GB

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ RND. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΕΡΗ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΚΛΩΝΟ. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ…ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ..ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ.

Π.ΜΥΛΩΝΑΣ
ΙΔΙΩΤΗΣ, ΔΙΣΚΟΣ : SEAGATE ST31000528AS 3.5″ 1TB

Ανάκτηση των δεδομένων από τον εσωτερικό σκληρό του laptop μετά από πτώση. Μας τους σύστησε εταιρεία επιδιόρθωσης laptop που δεν κατάφερε να κάνει ανάκτηση. Ευτυχώς αντάμωσαν οι δρόμοι μας και εκτός από το ότι σώθηκαν τα πολύτιμα αρχεία του Συλλόγου μας, τους γνωρίσαμε. Εξαιρετική συνεργασία και επικοινωνία, ταχύτητα, επαγγελματισμός, αλλά πάνω από όλα υπέροχοι άνθρωποι! Χωρίς διάθεση για κομπασμό -που θα μπορούσαν – μιας και ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας με βάση το πρόβλημα που είχαμε, τη χρονική στιγμή που το είχαμε. Ήρεμοι, αποδοτικοί, απλά υπέροχοι! Σκεφτείτε ότι ανέκτησαν όλα τα σημαντικότατα αρχεία για μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα με χρέωση αναντίστοιχη της πολυτιμότητας των αρχείων για μας (μικρή σε σχέση με τη σπουδαιότητα των αρχείων). Δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε καταστάσεις ούτε συνθήκες που άλλοι θα μπορούσαν. Απλοί, υπέροχοι άνθρωποι και σοβαρότατοι επαγγελματίες. Τους γνωρίσαμε σε μια δύσκολη στιγμή για μας, αλλά ευτυχώς – όχι μόνο εκ του αποτελέσματος, αλλά κ της όλης επικοινωνίας, της επαγγελματικής όπως και ανθρώπινης προσέγγισης- τους γνωρίσαμε! Τους συστήνουμε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ και έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε και να το λέμε ότι είναι οι καλύτεροι!
Να στε καλά άνθρωποι της Datalabs Data Recovery! Είστε σπάνιοι γιατί συνδυάζετε με τον καλύτερο τρόπο επαγγελματισμό, αποδοτικότητα και ανθρωπιά! Σας ευχαριστούμε για όλα!!!

Ε.ΧΑΣΑΛΕΥΡΗ
ΙΔΙΩΤΗΣ, ΔΙΣΚΟΣ : WESTERN DIGITAL WD10JPCX-24UE4T0 2.5″ 1TB

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τις υπηρεσίες που μου παρείχε η Datalabs.

Η σύντομη έκδοση της αξιολόγησης: επιτυχία 100%.
Θα τους εμπιστευόμουν ξανά; ΝΑΙ.

Πριν λίγες μέρες αντιμετώπισα πρόβλημα με έναν εξωτερικό δίσκο Seagate όπου είχα αποθηκευμένα σχεδόν 1.6 ΤΒ δεδομένα. Κάποια είχαν συναισθηματική αξία (φωτογραφίες χρόνων), κάποια επαγγελματική αξία και κάποια απλώς για λόγους διασκέδασης.

Μου έχει συμβεί στο παρελθόν κάτι παρόμοιο και είχα απευθυνθεί σε εταιρεία ανάκτησης δεδομένων που δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Μετά από πολύ αναμονή και ταλαιπωρία δεν κατάφερα να ανακτήσω τα δεδομένα μου (αυτό φυσικά οφειλόταν στη βλάβη που είχε υποστεί ο δίσκος, η όλη εμπειρία όμως όχι). Αυτή η εμπειρία με έκανε γενικά επιφυλακτική με τις εταιρείες αυτού του είδους.

Επειδή όμως πάντα μας τυχαίνουν βλάβες λίγο πριν κάνουμε το backup, έτσι χρειάστηκε και πάλι να απευθυνθώ σε μια τέτοια εταιρεία. Αυτή τη φορά έψαξα στο διαδίκτυο και εντόπισα την Datalabs. Διαβάζοντας τις κριτικές και μην έχοντας κανένα άλλο δεδομενο στη διάθεσή μου για να αποφασίσω, αποφάσισα να τους εμπιστευτώ.

Από την πρώτη μας τηλεφωνική επικοινωνία, αισθάνθηκα ότι ανερξαρτήτως αποτελέσματος, θα έχω να κάνω με επαγγελματίες που θα σέβονται το χρόνο μου.

Το γεγονός ότι η διάγνωση του προβλήματος ήταν δωρεάν ήταν ένα συν αν αναλογιστεί κανείς ότι σαν διαδικασία είναι σχετικά δαπανηρή.

Ο χρόνος από την παραλαβή του δίσκου από το χώρο μου μέχρι την απάντηση με τα αποτελέσματα της διάγνωσης ήταν πολύ σύντομος. Στη συνέχεια, ενημερώθηκα αναλυτικά για το ποια αρχεία διασώθηκαν ώστε να επιλέξω ποια άξιζαν τελικά να ανακτήσω μιας και από αυτό θα εξαρτιόταν και σε τι μέσο θα μου παραδοθούν τα δεδομένα (πληθώρα επιλογών που προσφέρει η εταιρεία).

Θετική εντύπωση μου έκανε ότι υπήρχε διαρκής ενημέρωση μέσω email και τηλεφωνικά για το στάδιο των εργασιών.

Θεωρώ μια άλλη ένδειξη επαγγελματισμού το γεγονός ότι με ενημέρωσαν ότι τα δεδομένα μου θα κρατιούνται στο server τους για λίγες μέρες παραπάνω μέχρι να ελέγξω ότι ο δίσκος που μου παρέδωσαν λειτουργεί και τα αρχεία είναι όντως άθικτα.

Το πολύ ευχάριστο είναι ότι κατάφερα να έχω πάλι όλα μου τα δεδομένα. Ήμουν προετοιμασμένη και για τα δυο ενδεχόμενα μιας και πάντα εξαρτάται από την βλάβη που έχει υποστεί ο δίσκος. Η συνεργασία μας όμως ήταν άψογη και χαίρομαι που αποδείχτηκαν άξιοι της εμπιστοσύνης μου.

Με εκτίμηση,

Νεράιδα Κατιάι

Ν.ΚΑΤΙΑΙ
ΙΔΙΩΤΗΣ, ΔΙΣΚΟΣ : SEAGATE ST2000DM001 3.5″ 2TB

Αναζήτησα εταιρία ανάκτησης δεδομένων από το διαδίκτυο. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία καταστροφής σκληρού δίσκου στα 25 έτη που ασχολούμαι με τους υπολογιστές και γι’ αυτό δεν σας γνώριζα.
Ομολογώ ότι σας εμπιστεύθηκα πριν καν σας επισκεφθώ διαβάζοντας τις κριτικές των πελατών σας και τη βαθμολογία σας (5 στα 5 αστέρια).
Μετά την συνεργασία μας έχω να πω μόνο «Συγχαρητήρια» σε όλους τους εμπλεκομένους.
Το customer service άριστο, ο χρόνος ανάκτησης των δεδομένων μου πολύ συντομότερος από τον αναμενόμενο, με σοβαρότητα, οργάνωση και απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστώ τους τεχνικούς σας γιατί με την άψογη επαγγελματική τους κατάρτιση κατάφεραν να μου δώσουν όλα τα σημαντικά και μη αρχεία μου (σε ποσοστό 90-95%).

Υποδειγματική εξυπηρέτηση, επικοινωνία και επαγγελματισμός!

Σας ευχαριστώ θερμά και παρακαλώ συνεχίστε έτσι.
Σπανίζουν στις μέρες μας εταιρίες με ήθος, εντιμότητα και αξιοπιστία σαν τη δική σας.

Με εκτίμηση,

Σταυρούλα Καλαποθάκη

Σ.ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΗ
ΙΔΙΩΤΗΣ, ΔΙΣΚΟΣ : WD7500BPVT-24HXZT1 2,5″ 750GB

Απόλυτα ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση και την αμεσότητα!! Τηλεφωνική υποστήριξη για εκτίμηση του προβλήματος εξ αποστάσεως! Μετα την παραλαβή του σκληρού δισκου γρήγορη εκτίμηση της κατάστασής του και συνεχής ενημερωση μου σχετικάμε την εξέλιξη!! Γρηγορη και αποτελεσματική ανάκτηση του μεγαλου ογκου αρχειων σημαντικών στη δουλειά μου ως φωτογραφος!!

Ευχαριστω πολυ για ολα ακομη μια φορα!!

Με εκτίμηση
Γιάννης Κοντός
www.photokontos.com

Γ.ΚΟΝΤΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΙΣΚΟΣ : WD40PURX-64GVNY0 3,5″ 4TB

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες ανάκτησης των δεδομένων από τους τεχνικούς της εταιρείας σας, οι οποίες αποδείχτηκαν πραγματικά σωτήριες για την εργασία μας. Εξαιρετική και επικοινωνία με τους ανθρώπους της Datalabs. Δεν είναι τυχαία η φήμη που σας ακολουθεί. Συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά.

Συγχαρητήρια.

Με εκτίμηση,

Νίκος Βλαχοσπύρος

Ν.ΒΛΑΧΟΣΠΥΡΟΣ
Ιδιώτης, ΔΙΣΚΟΣ : SAMSUNG ST500LM000 2,5″ 500GB

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες ανάκτησης των δεδομένων από τους τεχνικούς της εταιρείας σας, οι οποίες αποδείχτηκαν πραγματικά σωτήριες για την εργασία μας. Εξαιρετική και επικοινωνία με τους ανθρώπους της Datalabs. Δεν είναι τυχαία η φήμη που σας ακολουθεί. Συνεχίστε την καταπληκτική δουλειά.

Συγχαρητήρια.

Με εκτίμηση,

Νίκος Βλαχοσπύρος

Ν.ΒΛΑΧΟΣΠΥΡΟΣ
Ιδιώτης, ΔΙΣΚΟΣ : SAMSUNG ST500LM000 2,5″ 500GB

Καλημέρα σας!

Άψογη εξυπηρέτηση με ταχύτητα και επαγγελματισμό

Αχρείαστοι να είστε αλλά πάλι εσάς θα επιλέγαμε!

Με εκτίμηση,

Δημητρακουλάκος Βασίλης

Δώδεκα Εκτυπωτική

www.dodeka.gr

Β.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΑΚΟΣ
Ιδιώτης, ΔΙΣΚΟΣ : RAID NAS SEAGATE 2 HDD 3TB

Οι εντυπώσεις που σχημάτισα για την συνεργασία μας είναι άριστες και ήδη σας πρότεινα σε γνωστό μου ο οποίος αντιμετωπίζει αντίστοιχο πρόβλημα. Με ικανοποίησε απόλυτα η χρονική συνέπεια και ο αναλυτικός τρόπος παρουσίασης των ανακτημένων δεδομένων. Επίσης μου προξένησε πολύ θετική εντύπωση το γεγονός ότι αν τα δεδομένα δεν είναι του ενδιαφέροντος του πελάτη τότε αυτός δεν οφείλει να πληρώσει.

Σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι.

Με εκτίμηση,

Ioannis Vakalas

Ι. ΒΑΚΑΛΑΣ
Ιδιώτης, ΔΙΣΚΟΣ : SAMSUNG ST1000LM024 2,5″ 1TB

Καλησπέρα σας,

Σαν δεύτερη φορά που επιλεγώ την εταιρεία σας για ανάκτηση δεδομένων, ομολογώ πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, και από τις υπηρεσίες σας, και από την επικοινωνία σας, αλλά και πολύ περισσότερο από το αποτέλεσμα.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία σας σε κάθε περίπτωση,

Σας ευχαριστώ πολύ

Α. Ψαθάς
Ιδιώτης, ΔΙΣΚΟΣ : SEAGATE ST500DM002 3,5″ 500GB

Αυτό που έχω να πω ως πελάτης της Datalabs Data Recovery είναι πως αποδεικνύεται μακράν υπερτερούσα των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ανάκτησης δεδομένων, με υποδειγματικό customer service, τεχνική αξιοπιστία και ευελιξία σε κάθε επίπεδο – με ουσιαστικές λύσεις και προτάσεις για κάθε πρόβλημα, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αμεσότητα, αποτελεσματικότητα,  κατάρτιση και επαγγελματισμό, συνέπεια και ευγένεια των ανθρώπων που την στελεχώνουν.

Α. Άννης
Ιδιώτης, ΔΙΣΚΟΣ : WESTERN DIGITAL WD40EFRX 3,5″ 4TB

Είχα διαβάσει και ακούσει γνώμες πελατών της Datalabs, που είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες της.  Δύο φορές έχω χρειαστεί τις υπηρεσίες της Datalabs, για ανάκτηση από σκληρό δίσκο αλλά και από κάρτα μνήμης, και τις δύο φορές βρήκα ξανά όλα μου τα δεδομένα και τις φωτογραφίες μου. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους τεχνικούς που με συνέπεια και αμεσότητα βρήκαν λύση στο πρόβλημά μου και πραγματικά με έσωσαν. Σας τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γ. Καρατζάς
Ιδιώτης, ΔΙΣΚΟΣ : SEAGATE ST9320325AS 2,5″ 320GB

Οι εντυπώσεις από τη συνεργασία μας, είναι άριστες. Τηρήθηκαν όλα τα χρονοδιαγράμματα, το αποτέλεσμα ήταν το ζητούμενο και η εξυπηρέτηση όλων των εμπλεκομένων ήταν υποδειγματική.

Αλέξανδρος Λεβής
VIACAR SA, ΔΙΣΚΟΣ : SEAGATE ST3250310NS 3,5″ SATA

Λόγω της πρόσφατης συνεργασίας μας

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τις υπηρεσίες σας ότι είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τον τρόπο που έγινε η συνεργασία μας καθώς επίσης και το απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα της ανάκτησης των δεδομένων μας

Αξίζει να αναφερθώ – αν και μου ζητήσατε να μην το κάνω – και στην πολύ καλή και άμεση επικοινωνία  με το προσωπικό σας

Θάνος Κανατάς
Frezyderm Α.Β.Ε.Ε. , ΔΙΣΚΟΣ : WESTERN DIGITAL WD5000LPVX-22V0TT0 2,5″ 500GB

Καλημέρα,

Πρώτη φορά συνεργαζόμαστε με την εταιρεία σας για τις υπηρεσίες ανάκτησης των δεδομένων που προσφέρετε και μέχρι στιγμής η ανταπόκρισή σας ήταν άμεση και αποτελεσματική.

Η εντύπωση που αποκομίσαμε για τις υπηρεσίες που προσφέρετε όπως σας είπα και προφορικά ήταν εξαιρετική.

Με εκτίμηση

Π. Οικονομόπουλος
Π. Οικονομόπουλος, ΔΙΣΚΟΣ : WESTERN DIGITAL WD20EFRX-68EUZN0 3,5″ 2TB

Η Datalabs Data Recovery μου ανέκτησε τα δεδομένα από το σκληρό μου δίσκο, γρήγορα και το πιο σημαντικό εξαιρετικά οικονομικά. Σας ευχαριστώ!

Κώστας Βαρουφής
Ιδιώτης, ΔΙΣΚΟΣ: WESTERN DIGITAL WD10EARS 3,5″ 1TB

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , τόσο για τον επαγγελματισμό σας (άμεση εξυπηρέτηση , άριστη δουλειά, εντιμότητα) όσο και για τις λογικότατες οικονομικές απαιτήσεις για την εργασία σας (με διαφορά τα οικονομικότερα δεδομένα που βρήκα στην αγορά!!!) αλλά κυρίως για τον τρόπο που με αντιμετωπίσατε δείχνοντας ενδιαφέρον κατανόηση και τεράστια διάθεση συνεργασίας.

Παράκληση…ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!

Γιώργος Δεσύπρης
Ιδιώτης, ΔΙΣΚΟΣ: WESTERN DIGITAL WD10JMVW-11AJGS2 2,5″ 1TB USB

Οι υπηρεσίες της Datalabs στην αποκατάσταση των δεδομένων του σκληρού μου δίσκου ήταν επαγγελματικού επιπέδου και ως πελάτης δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος αφού έγινε ανάκτηση όλων των πολύτιμων αρχείων και κρατήθηκε και η δομή τους.

Η επικοινωνία με εκπροσώπους της εταιρίας υπήρξε σαφής και επεξηγηματική και οι τιμές των υπηρεσιών της λογικές.

Συστήνω ανεπιφύλακτα την Datalabs ως πρότυπο εταιρίας στην ανάκτηση δεδομένων.

Πάνος Αρβανιτάκης
Κινηματογραφιστής / Παραγωγός, ΔΙΣΚΟΣ : SEAGATE ST31000528AS 3,5″ 1TB

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείχνεται στους πελάτες σας και κατ’ επέκταση στο πρόσωπο μου.

Η εμπειρία μου με την εταιρεία σας ήταν πάρα πολύ καλή, άριστη εξυπηρέτηση και άρτια πληροφορημένοι οι συνεργάτες σας.

Νικόλας Αθανασάκης
Ιδιώτης, ΔΙΣΚΟΣ : WESTERN DIGITAL WD5000AAVS-00ZTB0 3,5″ 500GB