ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗ

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων και σκληρών δίσκων στη Κοζάνη συμπεριλαμβανομένων IDESATASCSI και SAS και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών.

Αν βρίσκεστε στη Κοζάνη και διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σε κάποιο αποθηκευτικό σας μέσο, μη βιαστείτε να αποδεχτείτε την απώλεια των δεδομένων σας έτσι απλά. Η Datalabs είναι μία από τις πιο γνωστές και παλαιότερες εταιρείες ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα. Αν και εδρεύουμε στην Αθήνα, οι υπηρεσίες μας είναι προσβάσιμες σε όλη την Ελλάδα. Απευθυνθείτε στους ειδικούς της Datalabs με 90% ποσοστό επιτυχίας, όπου σας δίνουν εξαιρετικές πιθανότητες να ανακτήσετε τα δεδομένα σας. Δείτε παρακάτω την διαδικασία αποστολής του αποθηκευτικού σας μέσου.

Δείτε επίσης τις τιμές για ανάκτηση δεδομένων.

Διαδικασία Αποστολής

  • Συσκευάστε το αποθηκευτικό σας μέσο σε ταχυδρομικό φάκελο με φυσαλίδες (bubble bag). Σε περίπτωση εξωτερικών σκληρών δίσκων, αυτοί αποστέλλονται με το εξωτερικό τους κουτί. Σε περίπτωση σκληρών δίσκων laptop, ηλεκτρονικού υπολογιστή ή server αφαιρείτε το σκληρό δίσκο από το μηχάνημα.
  • Τοποθετήστε το σε ένα αντίστοιχου μεγέθους κουτί όσο το δυνατόν πιο σταθερά, προς αποφυγή των κραδασμών. Καλύψτε τυχόν κενά με χαρτί ή κομμάτια εφημερίδας.
  • Συμπληρώστε και υπογράψτε τη φόρμα διαγνωστικού ελέγχου και τοποθετήστε τη μαζί με το αποθηκευτικό σας μέσο.
  • Σφραγίστε καλά το κουτί. Κόψτε και κολλήστε το ειδικό πλαίσιο της φόρμας πάνω στο κουτί.

Η καταστροφή των σκληρών δίσκων, με συνέπεια την απώλεια δεδομένων, οφείλεται σε πολλούς λόγους συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:

Ανθρώπινα λάθη
Απροσπέλαστα διαμερίσματα του δίσκου
Bad sectors
Κατεστραμμένα Master File Table
Επιθέσεις ιών
Φυσικές καταστροφές
Ζημιά από νερό
Φωτιά ή καπνός
Βραχυκύκλωμα
Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας

Εάν επιθυμείτε να εκδώστε δελτίο αποστολής πατήστε εδώ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ