ανακτηση δεδομενων κοζανηΗ απώλεια δεδομένων είναι μια δυσάρεστη κατάσταση και είναι λογικό να ψάχνετε τους καλύτερους, για να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας. Αν, λοιπόν, είστε στην Κοζάνη, τότε μπορείτε να μας στείλετε τον σκληρό σας δίσκο ή το προβληματικό αποθηκευτικό σας μέσο, μαζί με τη διαγνωστική φόρμα και να είστε σίγουροι ότι οι τεχνικοί μας θα επιληφθούν άμεσα του προβλήματος. Με εμπειρία 15 χρόνων, η Datalabs είναι ο ειδικός που ψάχνετε στην ανάκτηση δεδομένων με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας και ταχύτατη επίλυση κάθε περίπτωσης ξεχωριστά. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην Αθήνα δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει, αφού μπορούμε εύκολα και γρήγορα να σας βοηθήσουμε όπου κι αν μένετε.

Δείτε επίσης τις τιμές για ανάκτηση δεδομένων.

Διαδικασία Αποστολής

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την αποστολή του αποθηκευτικού σας μέσου. Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

  • Συσκευάστε το αποθηκευτικό σας μέσο σε ταχυδρομικό φάκελο με φυσαλίδες (bubble bag). Σε περίπτωση εξωτερικών σκληρών δίσκων, αυτοί αποστέλλονται με το εξωτερικό τους κουτί. Σε περίπτωση σκληρών δίσκων laptop, ηλεκτρονικού υπολογιστή ή server αφαιρείτε το σκληρό δίσκο από το μηχάνημα.
  • Τοποθετήστε το σε ένα αντίστοιχου μεγέθους κουτί όσο το δυνατόν πιο σταθερά, προς αποφυγή των κραδασμών. Καλύψτε τυχόν κενά με χαρτί ή κομμάτια εφημερίδας.
  • Συμπληρώστε και υπογράψτε τη φόρμα διαγνωστικού ελέγχου και τοποθετήστε τη μαζί με το αποθηκευτικό σας μέσο.
  • Σφραγίστε καλά το κουτί. Κόψτε και κολλήστε το ειδικό πλαίσιο της φόρμας πάνω στο κουτί.

Εάν επιθυμείτε να εκδώστε δελτίο αποστολής πατήστε εδώ

αποστολη σκληρου δισκου για ανακτηση δεδομενων
φορμα αποστολης ανακτησης δεδομενων