ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Ανάκτηση δεδομένων

Η Datalabs μπορεί να ανακτήσει για εσάς χαμένα δεδομένα από αποθηκευτικά μέσα όπως σκληρούς δίσκους, Solid State Drives (SSD), συστοιχίες RAID, CD-ROM, DVD, USB Flash Disks, Tapes και Memory Cards. Επίσης αναλαμβάνουμε επαναφορά δεδομένων από κινητά, smartphones και tablet όλων των τύπων λειτουργικών συστημάτων (Android, iOS, Windows κλπ.) με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Επίσης η Datalabs Data Recovery εξειδικεύεται στην ανάκτηση χαμένων κωδικών, φακέλων email και λοιπών δεδομένων από Exchange Server και SQL Server.

Οι έμπειροι μηχανικοί ανάκτησης δεδομένων της Datalabs χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να επαναφέρουν τα δεδομένα σας σε απόλυτη λειτουργική κατάσταση. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα η Datalabs μπορεί να επαναφέρει λειτουργικά δεδομένα μέσω της υπηρεσίας ανάκτησης δεδομένων.

Για την πιστοποίηση των υπηρεσιών μας στην ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων , λαμβάνουμε με ειδικό μετρητή κάθε 15 ημέρες μετρήσεις από το «clean box» έτσι ώστε να διασφαλίζουμε ότι τα ποσοστά σκόνης που υπάρχουν είναι ελάχιστα και δημιουργούν ιδανικές συνθήκες, ώστε να είναι εφικτή η ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους που έχουν μηχανικά προβλήματα.

Επίσης μετά από έρευνες αρκετών χρόνων και αγορά κατάλληλου εξοπλισμού μπορούμε και ανακτούμε δεδομένα από κάρτες mSD που μέχρι πρότινος θεωρούνταν μη ανακτήσιμες.

Φυσικά στην επαναφορά δεδομένων το πιο σημαντικό σκέλος είναι η διάγνωση του προβλήματος που έχει προκαλέσει την μη λειτουργικότητα του αποθηκευτικού μέσου. Λάθος διάγνωση μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω πρόβλημα μέχρι και να καταστρέψει τελείως το αποθηκευτικό μέσο.

Φυσικά μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Datalabs οποιοδήποτε κι αν είναι το πρόβλημα της απώλειας δεδομένων. Κάποιος εκπρόσωπος μας θα είναι στην διάθεση σας για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και απορία που αφορά την ανάκτηση των δεδομένων σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας αποστείλετε το αποθηκευτικό σας μέσο για διάγνωση θα πρέπει να συνοδεύεται από την φόρμα διαγνωστικού ελέγχου.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ