ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Ανάκτηση δεδομένων

Η Datalabs Data Recovery εξειδικεύεται στην ανάκτηση δεδομένων από μια πληθώρα αποθηκευτικών μέσων, όπως σκληρούς δίσκους, Solid State Drives (SSD), συστοιχίες RAID, CD-ROM, DVD, USB Flash Disks, Tapes και Memory Cards. Επίσης, αναλαμβάνουμε την επαναφορά δεδομένων από κινητά, smartphones και tablet σε όλα τα λειτουργικά συστήματα (Android, iOS, Windows κλπ.) με εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Πολυετή εμπειρία διαθέτουμε και στην ανάκτηση χαμένων κωδικών, φακέλων email και όλων των υπόλοιπων δεδομένων από Exchange Server και SQL Server.

Οι πεπειραμένοι μηχανικοί της Datalabs όχι μόνο έχουν πείρα και υψηλή κατάρτιση στην ανάκτηση αρχείων, αλλά χρησιμοποιούν και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να επαναφέρουν τα δεδομένα σας σε απόλυτα λειτουργική κατάσταση. Με το σύγχρονο εξοπλισμό μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις αιτίες απώλειας δεδομένων και να επαναφέρουμε τα αρχεία σας στη μορφή που ήταν αρχικά.

Ακόμα και στο δυσκολότερο πρόβλημα, όπως οι σκληροί δίσκοι με μηχανικά προβλήματα, η πιστοποίηση των υπηρεσιών μας διασφαλίζει ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για την ανάκτηση δεδομένων. Με ειδικό μετρητή λαμβάνουμε κάθε 15 ημέρες μετρήσεις από το «clean box», το σύγχρονο εργαστήριο στο οποίο δουλεύουμε, για να βεβαιωθούμε ότι τα ποσοστά σκόνης είναι ελάχιστα και θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε απρόσκοπτα την τεχνογνωσία μας, για να σώσουμε τα αρχεία σας.

Με τη συνεχή επιμόρφωση των τεχνικών μας και μετά από έρευνες χρόνων αλλά και την αγορά του εξελιγμένου εξοπλισμού που απαιτείται, είμαστε πλέον από τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα που εξειδικεύονται στην ανάκτηση δεδομένων από κάρτες mSD, οι οποίες μέχρι πρότινος θεωρούνταν μη ανακτήσιμες.

Και επειδή η σωστή διάγνωση του προβλήματος είναι πάντα η καλύτερη αρχή για την επίλυσή του, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το βήμα. Μια λανθασμένη διάγνωση  μπορεί να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, μέχρι και να καταστρέψει τελείως το αποθηκευτικό μέσο, οπότε είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε τους ειδικούς που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε κάθε βήμα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Datalabs, οποιοδήποτε κι αν είναι το πρόβλημα απώλειας δεδομένων που αντιμετωπίζετε. Κάποιος εκπρόσωπός μας θα είναι στην διάθεση σας, για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση και απορία σας και να σας καθοδηγήσει στις επόμενες κινήσεις που πρέπει να κάνετε, για να αποκτήσετε πίσω τα πολύτιμα αρχεία σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας αποστείλετε το αποθηκευτικό σας μέσο για διάγνωση θα πρέπει να συνοδεύεται από την φόρμα διαγνωστικού ελέγχου.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ