ανακτηση δεδομενων θεσσαλονικηΑν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη και διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σε κάποιο αποθηκευτικό σας μέσο, μη βιαστείτε να αποδεχτείτε την απώλεια των δεδομένων σας έτσι απλά. Η Datalabs είναι μία από τις πιο γνωστές και παλαιότερες εταιρείες ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα. Αν και εδρεύουμε στην Αθήνα, οι υπηρεσίες μας είναι προσβάσιμες σε όλη την Ελλάδα. Απευθυνθείτε στους ειδικούς της Datalabs με 90% ποσοστό επιτυχίας, όπου σας δίνουν εξαιρετικές πιθανότητες να ανακτήσετε τα δεδομένα σας. Δείτε παρακάτω την διαδικασία αποστολής του αποθηκευτικού σας μέσου.

Δείτε επίσης τις τιμές για ανάκτηση δεδομένων.

Διαδικασία Αποστολής

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την αποστολή του αποθηκευτικού σας μέσου. Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

  • Συσκευάστε το αποθηκευτικό σας μέσο σε ταχυδρομικό φάκελο με φυσαλίδες (bubble bag). Σε περίπτωση εξωτερικών σκληρών δίσκων, αυτοί αποστέλλονται με το εξωτερικό τους κουτί. Σε περίπτωση σκληρών δίσκων laptop, ηλεκτρονικού υπολογιστή ή server αφαιρείτε το σκληρό δίσκο από το μηχάνημα.
  • Τοποθετήστε το σε ένα αντίστοιχου μεγέθους κουτί όσο το δυνατόν πιο σταθερά, προς αποφυγή των κραδασμών. Καλύψτε τυχόν κενά με χαρτί ή κομμάτια εφημερίδας.
  • Συμπληρώστε και υπογράψτε τη φόρμα διαγνωστικού ελέγχου και τοποθετήστε τη μαζί με το αποθηκευτικό σας μέσο.
  • Σφραγίστε καλά το κουτί. Κόψτε και κολλήστε το ειδικό πλαίσιο της φόρμας πάνω στο κουτί.

Εάν επιθυμείτε να εκδώστε δελτίο αποστολής πατήστε εδώ

αποστολη σκληρου δισκου για ανακτηση δεδομενων
φορμα αποστολης ανακτησης δεδομενων