ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

εξωτερικού σκληρού δίσκου 2.5", 3.5" SSD και HDD

Στην Datalabs αναλαμβάνουμε ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό δίσκο με υψηλά ποσοστά επιτυχίας, εξαιτίας της έμπειρης και καταρτισμένης ομάδας τεχνικών μας. Χρησιμοποιούμε προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας, ώστε να είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε τα αρχεία σας που μπορεί να χάθηκαν ή να διαγράφηκαν καταλάθος, εξαιτίας βλάβης στον εξωτερικό δίσκο. Η συσκευή τοποθετείτε σε ειδικό “Clean box” όπου διασφαλίζεται η μηδενική ύπαρξη σκόνης και άλλων βλαβερών ατόμων και έπειτα, οι ειδικοί μας εφαρμόζουν όλες τις δυνατές ενέργειας ώστε να ανακτήσουν τα δεδομένα σας με ασφάλεια.

Ανάκτηση δεδομένων από κάθε σκληρό δίσκο:

Ανάκτηση δεδομένων από λειτουργικά συστήματα όπως:

Υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από εξωτερικό δίσκο

 

Στην Datalabs, προσφέρουμε υπηρεσίες ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό δίσκο και άλλες μορφές αποθηκευτικών μέσων, για πάνω από 20 χρόνια. Μπορούμε να επαναφέρουμε αρχεία που διαγράφηκαν εξαιτίας σφαλμάτων μορφοποίησης, επιθέσεων από ιούς, φυσική ζημιά ή τυχαία διαγραφή. Όποια και αν είναι η αιτία που οδήγησε στη διαγραφή των δεδομένων σας, η ομάδα της Datalabs έχει την τεχνογνωσία να το χειριστεί. Φροντίζουμε να μένουμε ενημερωμένοι για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές πρωτοπορίες και με σύγχρονα εργαλεία, ώστε να εξασφαλίσουμε πλήρη επιτυχία στην ανάκτηση δεδομένων.

Διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από εξωτερικό σκληρό δίσκο

 

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από εξωτερικό σκληρό δίσκο, είναι να επικοινωνήσετε άμεσα με τους ειδικούς της Datalabs, ώστε να σας κατευθύνουν και να σας δώσουν σαφείς οδηγίες ως προς την αντιμετώπιση. Έπειτα, με τη βοήθεια των τεχνικών θα προσδιορίσετε την αιτία που οδήγησε στην απώλεια των δεδομένων σας από τον εξωτερικό δίσκο. Τέτοιου είδους αιτίες μπορεί να είναι:

 

  • Αμέλεια
  • Φυσική καταστροφή
  • Κακόβουλο λογισμικό
  • Ιός
  • Φθορές και βλάβες
  • Βραχυκύκλωμα

 

Θα σας δοθούν οδηγίες ως προς την αποστολή ή μεταφορά του σκληρού εξωτερικού δίσκου στα εργαστήρια μας, όπου αναλαμβάνουμε εμείς να επαναφέρουμε τα αρχεία σας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τους πιο έμπειρους τεχνικούς στο χώρο της ανάκτησης δεδομένων.

Χρειάζεστε βοήθεια με την ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό δίσκο; Επικοινωνήστε με την ομάδα μας και θα φροντίσουμε να πάρετε πίσω τα χαμένα αρχεία σας, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Προσέξτε σε ποιον εμπιστεύεστε το χαλασμένο σας εξωτερικό δίσκο! Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να κάνουν μεγαλύτερο κακό και να διαγράψουν/καταστρέψουν οριστικά τα αρχεία. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι η ανάκτηση δεδομένων θα είναι επιτυχής, απευθυνθείτε άμεσα σε τεχνικούς με την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Διαδικασία ανάκτησης δεδομένων στα εργαστήρια μας.

Η καταστροφή των εξωτερικών σκληρών δίσκων, με συνέπεια την απώλεια δεδομένων, οφείλεται σε πολλούς λόγους συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:

Ανθρώπινα λάθη
Απροσπέλαστα διαμερίσματα του δίσκου
Bad sectors
Κατεστραμμένα Master File Table
Επιθέσεις ιών
Φυσικές καταστροφές
Ζημιά από νερό
Φωτιά ή καπνός
Βραχυκύκλωμα

Συχνές Ερωτήσεις

Το κόστος της ανάκτησης δεδομένων από εξωτερικό δίσκο, διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της βλάβης και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο

Μπορούν να ανακτηθούν δεδομένα από εξωτερικό δίσκο που δεν αναγνωρίζεται με την κατάλληλη τεχνογνωσία και τα ανάλογα εργαλεία.

Καλό είναι να απευθυνθείτε σε επαγγελματία στην ανάκτηση δεδομένων για να επαναφέρει τα αρχεία σας με ασφάλεια, χωρίς κίνδυνο περαιτέρω απώλειας.

Η τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε χώρους αποθήκευσης τύπου Cloud ή σε άλλα αποθηκευτικά μέσα, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μη χάνετε τα αρχεία σας.

Η διάρκεια της ανάκτησης δεδομένων εξαρτάται από το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να έρθετε σε επικοινωνία με τους τεχνικούς μας και με τον όγκο εργασιών που θα χρειαστεί ώστε να ανακτηθούν τα αρχεία σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ναι, είναι δυνατή η ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικό σκληρό δίσκο. Τα δεδομένα μπορούν να ανακτηθούν είτε υπάρχει μηχανική βλάβη είτε βλάβη στο λογισμικό, επίθεση από ιούς ή κατά λάθος διαγραφή αρχείων.

Η διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από κατεστραμμένο εξωτερικό σκληρό δίσκο περιλαμβάνει αρχικά τη διάγνωση της βλάβης και τη δυνατότητα επισκευής του. Η επισκευή του εξωτερικού σκληρού δίσκου πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικούς σε σύγχρονα εργαστήρια, όπου επικρατούν ιδανικές συνθήκες μέσα στο clean box, και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία είναι δυνατόν να αντικατασταθούν τα προβληματικά μέρη του δίσκου. Στη συνέχεια, γίνεται ανάκτηση της δομής του δίσκου και πρόσβαση στα αρχεία, ώστε αυτά να μεταφερθούν σε άλλο δίσκο.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικούς και να μην προσπαθήσετε μόνοι σας με κάποιο δωρεάν πρόγραμμα να ανακτήσετε τα δεδομένα. Τα προγράμματα αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας, ανακτούν συνήθως ελάχιστα δεδομένα και ενδέχεται να καταστρέψουν ή να διαγράψουν μόνιμα τα υπόλοιπα.

Το κόστος της ανάκτησης δεδομένων από εξωτερικό σκληρό δίσκο εξαρτάται από την αιτία και το μέγεθος της βλάβης:

  • Για ανάκτηση λόγω διαγραφής δεδομένων: 50€-150€ *
  • Για ανάκτηση λόγω βλάβης του λογισμικού: 150€-300€ *.
  • Για ανάκτηση λόγω μηχανικής βλάβης: 300€-500€ *.

*Για σκληρούς δίσκους χωρητικότητας μέχρι 3TB.

Η πρόσβαση σε αρχεία σκληρού δίσκου που δεν ενεργοποιείται απαιτεί τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων. Δηλαδή, θα πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικούς στο data recovery, ώστε αρχικά αυτοί να διαγνώσουν γιατί δεν ενεργοποιείται ο σκληρός δίσκος. Αν η αιτία είναι μηχανική βλάβη, θα πρέπει το πρώτο στάδιο να περιλαμβάνει την επισκευή των χαλασμένων μερών και ύστερα την ανάκτηση των δεδομένων. Η ανάκτηση των αρχείων επιτυγχάνεται με τη χαρτογράφηση του δίσκου, την ανάκτηση της δομής του και τη μεταφορά των δεδομένων σε διαφορετικό μέσο αποθήκευσης, ώστε να παραδοθούν στον κάτοχό τους.

Ναι, ένας κατεστραμμένος εξωτερικός σκληρός δίσκος μπορεί να διορθωθεί. Θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως τη λειτουργία του (εφόσον λειτουργεί) και να απευθυνθείτε στους ειδικούς, οι οποίοι θα τον ανοίξουν μέσα σε άριστες συνθήκες clean box. Χάρη στην εμπειρία και τον σύγχρονο εξοπλισμό τους θα βρουν την αιτία της βλάβης και θα αντικαταστήσουν τα κατεστραμμένα μέρη, ώστε να μη χαθούν τα δεδομένα σας. Φυσικά, η δυνατότητα επισκευής και η επιτυχία της ανάκτησης δεδομένων εξαρτάται από το εύρος και το είδος της ζημιάς.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ