ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ FLASH DRIVES ΚΑΙ MEMORY CARDS

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

USB, Κάρτες μνήμης

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων, USB Flash Drives και  Κάρτες μνήμης SD, MicroSD, Compact Flash, XQD και όλων των χωρητικότητων.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ FLASH DRIVES ΚΑΙ MEMORY CARDS

Η ανάκτηση δεδομένων από flash drives (ή όπως συνηθίζουμε να το λέμε φλασάκι) και memory cards είναι μία πρόκληση για το σύγχρονο τεχνικό, αφού η τεχνολογία προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και πλέον απαιτείται συνεχής επιμόρφωση και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου για την αποτελεσματική επαναφορά αρχείων. Οι έμπειροι τεχνικοί της Datalabs ενημερώνονται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις και αναλαμβάνουν υπεύθυνα να σώσουν τα αρχεία σας, ακόμα και όταν όλοι σας λένε ότι αυτό είναι αδύνατον.

 

Αποθηκευτικά μέσα όπως τα USB sticks, η κάρτα SD, το Memory Stick και οι δίσκοι SSD έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα φορητά αποθηκευτικά μέσα όπως τα floppy disk, οι σκληροί δίσκοι, τα ZIP. Τα πρώτα είναι σαφώς γρηγορότερα, έχουν αναλογικά μεγαλύτερη αποθηκευτική ικανότητα και δεν έχουν κινούμενα μέρη.

Πολλές κατασκευάστριες εταιρείες προτιμούν τα Monolithic Flash. Με την αξία των USB flash drives και των καρτών SD να πέφτει, πολλοί είναι οι κατασκευαστές που τα προτιμούν. Τα παραδοσιακά SSD και USB flash drives χρησιμοποιούν NAND flash memory chips και controllers που είναι προσαρμοσμένοι πάνω στα (PCB) μαζί με αντιστάσεις και πυκνωτές.

Όμως, καθώς οι κατασκευαστές hardware προσπαθούν να μειώσουν τα κόστη αλλά και να φτιάξουν συσκευές που θα αντέχουν στο νερό αλλά και στους κραδασμούς, οι σύγχρονες συσκευές προτιμούν τον «all-in-one» σχεδιασμό. Αυτές οι συσκευές, τα memory chips, οι controllers και όλα τα μικρά εξαρτήματα περικλείονται σε ένα μικρό σώμα και ονομάζονται monolithic flash drives.

Ο τελικός καταναλωτής συχνά δεν είναι εύκολο να κατανοήσει την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από την αγορά του. Τα ίδια μοντέλα USB flash με το ίδιο πλαστικό κάλυμμα μπορεί να περιέχουν είτε παραδοσιακό είτε monolithic flash.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ USB FLASH ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Στην Datalabs χρησιμοποιούμε μια προηγμένη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων, στην οποία διαβάζουμε την κάθε μνήμη χωριστά σε μορφή RAW, στη χαμηλότερη δηλαδή δυνατή μορφή ανάγνωσης. Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε αποκωδικοποίηση του image, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τα δεδομένα στην αρχική τους μορφή. Έτσι, μπορεί να γίνει ανάκτηση αρχείων από USB ακόμα και σε κατεστραμμένες συσκευές και να σωθούν δεδομένα, τα οποία με λιγότερο εξελιγμένες διαδικασίες δεν θα ήταν καν ορατά.

Στην Datalabs Data Recovery, τα δεδομένα σας είναι στα χέρια των ειδικών είτε αυτά βρίσκονται αποθηκευμένα σε ένα USB Flash drive, σε μια κάρτα SD, σε Memory Stick, ή σε τελευταίας τεχνολογίας SSD drive. Αν έχετε χάσει τα δεδομένα σας και θέλετε να ανακτήσετε ένα αρχείο από flash, από usb flash, ή flash disk, έχουμε τη λύση!

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ MONOLITHIC FLASH MEMORY ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

Οι υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για monolithic flash συσκευές είναι ακριβές και πολλές εταιρείες data recovery σε όλο τον κόσμο αποφεύγουν να τις παρέχουν λόγω της περιπλοκότητας αλλά και του υψηλού κόστους. Η διαδικασία της ανάκτησης των αρχείων διαφοροποιείται από μοντέλο σε μοντέλο, οπότε είναι πράγματι χρονοβόρα και περίπλοκη, αν αναλογιστεί κανείς ότι σήμερα στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές συσκευές.

Στη Datalabs έχουμε βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα, έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας οικονομικές υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων, προσιτές σε όλους. Με τον ειδικό εξοπλισμό μας και την πολυετή εμπειρία μας βρίσκουμε εύκολα τη σωστή συνδεσμολογία και αποκτούμε πρόσβαση στα δεδομένα, έχοντας κάνει το σημαντικότερο βήμα προς την τελική επιτυχία.

Η μεθοδολογία μας εφαρμόζεται αποτελεσματικά τόσο σε προβλήματα του λογισμικού όσο και σε μηχανικές βλάβες στη συσκευή. Οι μνήμες NAND στις συσκευές flash παρουσιάζουν διάφορες δυσλειτουργίες, όπως το χαλασμένο κύκλωμα, τη φυσική καταστροφή ή την απώλεια της δυνατότητας να γράφουν και να σβήνουν δεδομένα μετά από κάποιες χιλιάδες εγγραφές, ακριβώς όπως οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες χάνουν την ικανότητα φόρτισης μετά από αρκετές φορτίσεις.

Ακριβώς επειδή οι αιτίες απώλειας δεδομένων είναι πολλές, πολύπλοκες και με τεράστιες διαφορές μεταξύ τους, είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τεχνικούς που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν σε κάθε περίπτωση. Τα διαδεδομένα λογισμικά ανάκτησης όχι μόνο δεν είναι ικανά να επαναφέρουν τα δεδομένα σας σε περιπτώσεις μηχανικής βλάβης, επειδή η συσκευή είναι μη αναγνωρίσιμη, αλλά μπορεί και να δυσχεράνουν τη διαδικασία και όταν έρθετε σε εμάς να είναι πλέον πολύ αργά.

Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας, όταν διαπιστώσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι πρώτες σας κινήσεις είναι καθοριστικές για την επιτυχία της ανάκτησης των δεδομένων. Με την κατάλληλη καθοδήγησή μας και τις προηγμένες μας μεθόδους, θα μπορέσετε να έχετε πίσω τα αρχεία σας γρήγορα και οικονομικά.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ