ανακτηση δεδομενων πατρα

Με εμπειρία στην ανάκτηση αρχείων από το 2003 η Datalabs παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε όλη την Ελλάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε από την Πάτρα τον σκληρό σας δίσκο ή οποιοδήποτε αποθηκευτικό σας μέσο έχει πρόβλημα, μαζί με όλες τις πληροφορίες του προβλήματος που παρουσίασε, τις οποίες θα αναφέρετε στη φόρμα διαγνωστικού ελέγχου. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς! Το γεγονός ότι η έδρα της εταιρείας είναι στην Αθήνα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επωφεληθείτε κι εσείς από τις καινοτόμες μεθόδους μας, το καταρτισμένο προσωπικό μας και τον εξελιγμένο εξοπλισμό μας. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας όλο το 24ωρο.

Δείτε επίσης τις τιμές για ανάκτηση δεδομένων.

Διαδικασία Αποστολής

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την αποστολή του αποθηκευτικού σας μέσου. Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

  • Συσκευάστε το αποθηκευτικό σας μέσο σε ταχυδρομικό φάκελο με φυσαλίδες (bubble bag). Σε περίπτωση εξωτερικών σκληρών δίσκων, αυτοί αποστέλλονται με το εξωτερικό τους κουτί. Σε περίπτωση σκληρών δίσκων laptop, ηλεκτρονικού υπολογιστή ή server αφαιρείτε το σκληρό δίσκο από το μηχάνημα.
  • Τοποθετήστε το σε ένα αντίστοιχου μεγέθους κουτί όσο το δυνατόν πιο σταθερά, προς αποφυγή των κραδασμών. Καλύψτε τυχόν κενά με χαρτί ή κομμάτια εφημερίδας.
  • Συμπληρώστε και υπογράψτε τη φόρμα διαγνωστικού ελέγχου και τοποθετήστε τη μαζί με το αποθηκευτικό σας μέσο.
  • Σφραγίστε καλά το κουτί. Κόψτε και κολλήστε το ειδικό πλαίσιο της φόρμας πάνω στο κουτί.

Εάν επιθυμείτε να εκδώστε δελτίο αποστολής πατήστε εδώ

αποστολη σκληρου δισκου για ανακτηση δεδομενων
φορμα αποστολης ανακτησης δεδομενων