ανακτηση δεδομενων λαρισα

Γνωρίζατε ότι η επαναφορά των αρχείων σας από το σκληρό δίσκο ή οποιοδήποτε άλλο αποθηκευτικό μέσο μπορεί να γίνει από την Λάρισα και από οποιοδήποτε πόλη της Ελλάδας; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συσκευάσετε προσεκτικά τον σκληρό δίσκο ή το αποθηκευτικό σας μέσο, να συμπληρώσετε τη φόρμα διαγνωστικού ελέγχου και να μας τα στείλετε από τη Λάρισα. Την επόμενη μέρα, οι τεχνικοί μας θα ασχοληθούν με το πρόβλημα της απώλειας δεδομένων, όπως ακριβώς θα έκαναν αν είχατε έρθει αυτοπροσώπως να μας αφήσετε το δίσκο σας. Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, όλα είναι δυνατά και οι αποστάσεις εκμηδενίζονται!

Δείτε επίσης τις τιμές για ανάκτηση δεδομένων.

Διαδικασία Αποστολής

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την αποστολή του αποθηκευτικού σας μέσου. Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

  • Συσκευάστε το αποθηκευτικό σας μέσο σε ταχυδρομικό φάκελο με φυσαλίδες (bubble bag). Σε περίπτωση εξωτερικών σκληρών δίσκων, αυτοί αποστέλλονται με το εξωτερικό τους κουτί. Σε περίπτωση σκληρών δίσκων laptop, ηλεκτρονικού υπολογιστή ή server αφαιρείτε το σκληρό δίσκο από το μηχάνημα.
  • Τοποθετήστε το σε ένα αντίστοιχου μεγέθους κουτί όσο το δυνατόν πιο σταθερά, προς αποφυγή των κραδασμών. Καλύψτε τυχόν κενά με χαρτί ή κομμάτια εφημερίδας.
  • Συμπληρώστε και υπογράψτε τη φόρμα διαγνωστικού ελέγχου και τοποθετήστε τη μαζί με το αποθηκευτικό σας μέσο.
  • Σφραγίστε καλά το κουτί. Κόψτε και κολλήστε το ειδικό πλαίσιο της φόρμας πάνω στο κουτί.

Εάν επιθυμείτε να εκδώστε δελτίο αποστολής πατήστε εδώ

αποστολη σκληρου δισκου για ανακτηση δεδομενων
φορμα αποστολης ανακτησης δεδομενων