ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ EXCHANGE SERVER

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των EXCHANGE SERVER και σκληρών δίσκων συμπεριλαμβανομένων IDESATASCSI και SAS και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών.

Πολλές είναι οι εταιρείες που εμπιστεύονται πλέον exchange servers για την αλληλογραφία, τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό και την ανάθεση εργασιών τους. Οι βλάβες αυτών των συστημάτων, όπως είναι φυσιολογικό προκαλούν απώλεια πολύ σημαντικών δεδομένων και απαιτείται η γρήγορη παρέμβαση εξειδικευμένων επαγγελματικών ώστε να ανακτηθούν και να επανέλθει η ομαλή λειτουργία της εταιρείας. Στην Datalabs, οι τεχνικοί ανάκτησης δεδομένων είναι εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι πάνω σε όλους τους τύπους αποθηκευτικών μέσων αλλά και σε exchange servers όπως οι:

  • Exchange Server 2010
  • Exchange Server 2007
  • Exchange Server 2003
  • Exchange Server 2000
  • Exchange Server 5.5
  • Exchange Server 5.0
  • Exchange Server 4.0
  • Exchange Server 1.0

Χρησιμοποιούν μια σειρά από εξειδικευμένες τεχνικές και εφαρμογές ώστε να είναι σε θέσει να ανακτήσουν σημαντικά δεδομένα από exchange servers όπως σημειώσεις και emails που διευκολύνουν την επαναφορά κάθε εταιρείας στους φυσιολογικούς ρυθμούς της.

Οι Exchange servers λειτουργούν ανεξάρτητα από το τοπικό hardware και συνεπώς επηρεάζονται λιγότερο από τεχνικά προβλήματα όπως η διαφορές τάσεις και οι φυσικές φθορές από τη χρήση. Υπάρχουν ωστόσο τρωτά σημεία στο σύστημα που μπορούν να προκαλέσουν απώλεια δεδομένων, όπως για παράδειγμα:

Καταστροφή στοιχείων σε βάσεις δεδομένων
Κατεστραμμένα backups
Αδυναμία πρόσβασης στη βάση δεδομένων
Κρασάρισμα του server
Ανθρώπινο λάθος.
Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας
Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ