ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ TOSHIBA

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων και σκληρών δίσκων TOSHIBA συμπεριλαμβανομένων IDESATASCSI και SAS και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών.

Ανάκτηση δεδομένων από κάθε σκληρό δίσκο:

Ανάκτηση δεδομένων από λειτουργικά συστήματα όπως:

Οι συγκεκριμένοι δίσκοι της Toshiba, αντιμετωπίζουν τις περισσότερες φορές πρόβλημα στις κεφαλές, το οποίο προκαλείται συνήθως από τη χρήση και τη φθορά. Η αλλαγή κεφαλών είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα και απαιτεί ειδικές γνώσεις.

Κατεστραμμένα τμήματα της επιφάνειας όπου γράφονται τα δεδομένα είναι επίσης ένας συνηθισμένος τύπος προβλήματος στους δίσκους Toshiba. Tα κατεστραμμένα τμήματα (bad sectors) παρουσιάζονται σε όλους τους δίσκους και δεν επιδέχονται επισκευής. Ο μόνος τρόπος για να επιλυθεί ένα τέτοιο πρόβλημα είναι με ειδικά μηχανήματα ανάκτησης δεδομένων που μόνο μια εξειδικευμένη εταιρεία μπορεί να διαθέτει.

Η πτώση ενός δίσκου Toshiba μπορεί να προκαλέσει επίσης μια σειρά από προβλήματα με κύριο την μετατόπιση των κεφαλών αλλά και την καταστροφή τους. Αν ο δίσκος σας πέσει, αποφύγετε να τον τροφοδοτήσετε με ρεύμα.

Είναι προτιμότερο να μην επιχειρήσετε να ανακτήσετε δεδομένα από το δίσκο αν δεν γνωρίζετε την αιτία της απώλειάς τους. Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες και εξοπλισμός που μπορεί να αξιολογήσει την κατάσταση του δίσκου πριν επιχειρηθεί η ανάκτηση των δεδομένων από αυτόν. Σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανό να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη στον σκληρό σας δίσκο χάνοντας τα δεδομένα σας για πάντα

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας
Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ