ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αναλαμβάνουμε τη διαγραφή δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Διαγραφή δεδομένων

Πολλές είναι οι εταιρείες αλλά και οι ιδιώτες που αναζητούν ένα σίγουρο τρόπο ώστε να διαγραφούν μόνιμα τα δεδομένα τους, χωρίς να μείνει κανένα ίχνος τους.

Η απλή διαγραφή δεδομένων δεν εξασφαλίζει τη μόνιμη εξαφάνιση κάθε ίχνους αρχείων από το σκληρό δίσκο καθώς με απλό τρόπο μπορούν τα δεδομένα να επανέλθουν, ειδικά στην περίπτωση των memory cards, των USB και των δίσκων SSD. Από την άλλη, μέθοδοι όπως ο απομαγνητισμός (degaussing) ουσιαστικά σηματοδοτεί και την καταστροφή του δίσκου. Η μόνιμη διαγραφή δεδομένων ωστόσο αποτελεί τον πιο ασφαλή τρόπο ώστε να σβηστεί κάθε ίχνος των δεδομένων χωρίς ωστόσο να επηρεαστεί η λειτουργικότητα του μέσου.

Στη Datalabs διαθέτουμε τον πλέον εξειδικευμένο εξοπλισμό ώστε να προσφέρουμε με ασφάλεια την μόνιμη διαγραφή των δεδομένων. Παράλληλα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, σας παραδίδουμε πιστοποιητικό για τη μόνιμη διαγραφή των δεδομένων σας.

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λογισμικά αλλά και μέθοδοι που υπόσχονται τη μόνιμη διαγραφή δεδομένων. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στο σύστημα σας. Άλλες πάλι πρόκειται για λογισμικό που διαγράφει μεν τα δεδομένα σας χωρίς ωστόσο μόνιμο αποτέλεσμα.
Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ