ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ SQL SERVER

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των SQL SERVER και σκληρών δίσκων συμπεριλαμβανομένων IDESATASCSI και SAS και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών.

Οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν συστήματα βάσεων δεδομένων και αποθηκεύουν τα δεδομένα τους σε βάσεις δεδομένων SQL.

Τι γίνεται όμως αν μετά από μια επανεκκίνηση η βάση δεδομένων δεν ανταποκρίνεται και όλα τα προηγούμενα backup είναι ελλειπή, παλιότερα ή ακόμα και κατεστραμμένα;

Στη Datalabs μπορούμε να επαναφέρουμε τις βάσεις δεδομένων ανεξάρτητα από το πρόβλημα που προκάλεσε την απώλεια τους.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ SQL – ΑΝΑΚΤΗΣΗ SQL DATABASE

Είναι εφικτή η ανάκτηση από SQL servers; Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πιθανό να επιδιορθωθεί η βάση δεδομένων στο σύνολό της. Αν δεν έχουμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε όλη τη βάση δεδομένων, ανακτούμε όσο το δυνατό περισσότερους πίνακες και αρχεία με εξειδικευμένο λογισμικό. Tα ανεκτημένα δεδομένα στη συνέχεια μπορούν να μπουν σε μια άδεια βάση δεδομένων.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ SQL SERVER

Σε ό,τι αφορά την ανάκτηση από SQL είναι σημαντικό να μην προσπαθήσετε μόνοι σας να επιχειρήσετε την ανάκτηση. Τα προγράμματα που κυκλοφορούν μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά. Για την επισκευή της βάσης των δεδομένων ένα παλιό backup ή μια κενή βάση δεδομένων αλλά και μια λίστα των πινάκων που έχουν για εσάς μεγάλη σημασία, μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά.

Μερικοί λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν απώλεια δεδομένων από τον SQL Server είναι:

Τυχαία διαγραφή δεδομένων και αρχείων
Κατεστραμμένο αρχείο βάσης MDF
Κατεστραμμένο ή διαγραμμένοαρχείο LDF
Αδυναμία εκκίνησης και φόρτωσης δεδομένων
Κατάρρευση σκληρού δίσκου
Τυχαία επαναδιαμόρφωση των διαμερισμάτων
Επιθέσεις ιών
Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας
Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ