ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ FUJITSU

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων και σκληρών δίσκων FUJITSU συμπεριλαμβανομένων IDESATASCSI και SAS και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών.

Ανάκτηση δεδομένων από κάθε σκληρό δίσκο:

Ανάκτηση δεδομένων από λειτουργικά συστήματα όπως:

Οι σκληροί δίσκοι Fujitsu παρουσίασαν ένα μεγάλο πρόβλημα στην σειρά MPG όπου περίπου 5 εκατομμύρια τεμάχια  είχαν ελαττωματικό ένα ολοκληρωμένο (Cirrus Logig chip) με αποτέλεσμα την απώλεια δεδομένων από τους χρήστες των συγκεκριμένων δίσκων.  Η κατασκευάστρια εταιρεία τον Νοέμβριο του 2002 παραδέχτηκε το πρόβλημα με αποτέλεσμα ένα τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία της. Στο συγκεκριμένο πρόβλημα οι μηχανικοί της Datalabs έχουν σχεδόν 100%  ποσοστό επιτυχίας στην ανάκτηση των δεδομένων.

Oι σκληροί δίσκοι για laptop της Fujitsu παρουσιάζουν λίγο ως πολύ τα ίδια προβλήματα με τους υπολοίπους δίσκους 2.5 ιντσών, δηλαδή βλάβες στις κεφαλές που αδυνατούν να επιστρέψουν στη θέση αναμονής.

Οι πιο συνηθισμένες ηλεκτρονικές βλάβες στους Fujitsu αφορούν το PCB, και μπορεί να προκύψουν μετά από διακοπές ρεύματος, και αυξομειώσεις τάσης. Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να διαπιστώσετε κάποια περίεργη οσμή συνοδευόμενη από μια ξαφνική επανεκκίνηση ή τερματισμό του υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση αν προσπαθήσετε να δώσετε ρεύμα στο δίσκο θα διαπιστώσετε ότι δεν παίρνει στροφές. Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται η αντικατάσταση τμημάτων του δίσκου με νέα ανταλλακτικά, διαδικασία που συχνά είναι κοστοβόρα. Πολλές φορές αρκετοί πελάτες μας δοκιμάζουν μι αλλαγή του PCB με ένα θεωρητικά ίδιο, από κάποιον άλλο δίσκο, όμως δυστυχώς η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή. Για να μπορέσει η πλακέτα να είναι συμβατή θα πρέπει να γίνει ένα προγραμματισμός στην καινούργια πλακέτα για να μπορέσει να είναι συμβατή.

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας

Η καταστροφή των σκληρών δίσκων, με συνέπεια την απώλεια δεδομένων, οφείλεται σε πολλούς λόγους συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:

Ανθρώπινα λάθη
Απροσπέλαστα διαμερίσματα του δίσκου
Bad sectors
Κατεστραμμένα Master File Table
Επιθέσεις ιών
Φυσικές καταστροφές
Ζημιά από νερό
Φωτιά ή καπνός
Βραχυκύκλωμα
Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ