ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

εσωτερικού ή εξωτερικού σκληρού δίσκου

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από σκληρούς δίσκους, για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων και σκληρών δίσκων συμπεριλαμβανομένων IDESATASCSI και SAS και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών.

Ανάκτηση δεδομένων από κάθε σκληρό δίσκο:

Ανάκτηση δεδομένων από λειτουργικά συστήματα όπως:

Η ανάκτηση των δεδομένων από σκληρό δίσκο λαμβάνει χώρα στα σύγχρονα εργαστήρια της Datalabs, όπου ο εξελιγμένος εξοπλισμός, η υψηλή τεχνογνωσία των μηχανικών και οι ιδανικές συνθήκες που δημιουργούνται καθιστούν δυνατό αυτό που για πολλούς φαντάζει αδύνατο: να γίνει αποτελεσματική επαναφορά αρχείων στη συντριπτική πλειοψηφία των σκληρών δίσκων. Με ειδικές μετρήσεις που εξασφαλίζουν ότι τα επίπεδα σκόνης μέσα στο «clean box» θα είναι μηδαμινά, οι τεχνικοί μας ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν, για να σώσουν τα αρχεία σας. Στο 90% των περιπτώσεων σε δίσκους που ανακτήθηκαν το ποσοστό ανακτήσιμων αρχείων ξεπερνά το 95% των δεδομένων. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι 9 στους 10 πελάτες μας γύρισαν από τη Datalabs έχοντας ξανά σχεδόν όλα τα αρχεία τους.

Είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσετε αμέσως με τους ειδικούς στην ανάκτηση δεδομένων, μόλις διαπιστώσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία του σκληρού δίσκου. Αν ο σκληρός δίσκος δεν ανταποκρίνεται σωστά ή ακούγονται από αυτόν ασυνήθιστοι θόρυβοι, τότε πρέπει να σταματήσετε αμέσως τη λειτουργία του και να τον αποσυνδέσετε από την τροφοδοσία του ρεύματος. Όσο νωρίτερα γίνει αυτό, τόσο πιο εύκολα και αποτελεσματικά θα μπορέσει να γίνει η επαναφορά αρχείων. Οποιαδήποτε και αν είναι η κατάσταση του σκληρού σας δίσκου, μπορούμε να ανακτήσουμε τα πολύτιμα για εσάς δεδομένα.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την μάρκα του σκληρού σας δίσκου  μπορείτε να ακουλουθήσετε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας βοηθήσουμε για τις επόμενες κινήσεις σας τις πρώτες κρίσιμες στιγμές. Στη συνέχεια, θα παραλάβουμε το σκληρό σας δίσκο και θα σας επιστρέψουμε τα πολύτιμα δεδομένα σας σε κάποιο άλλο αποθηκευτικό μέσο.

Προσέξτε σε ποιον εμπιστεύεστε το χαλασμένο σας δίσκο! Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να κάνουν μεγαλύτερο κακό και να διαγράψουν/καταστρέψουν οριστικά τα αρχεία. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι η ανάκτηση δεδομένων θα είναι επιτυχής, απευθυνθείτε άμεσα σε τεχνικούς με την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Διαδικασία ανάκτησης δεδομένων στα εργαστήρια μας.

Η καταστροφή των σκληρών δίσκων, με συνέπεια την απώλεια δεδομένων, οφείλεται σε πολλούς λόγους συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:

Ανθρώπινα λάθη
Απροσπέλαστα διαμερίσματα του δίσκου
Bad sectors
Κατεστραμμένα Master File Table
Επιθέσεις ιών
Φυσικές καταστροφές
Ζημιά από νερό
Φωτιά ή καπνός
Βραχυκύκλωμα
Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ