ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κινητό με σπασμένη οθόνη

για κάθε μάρκα και μοντέλο

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ακόμα και σε κινητό με σπασμένη οθόνη, η ανάκτηση δεδομένων μπορεί να γίνει με επιτυχία όταν υπάρχει η κατάλληλη τεχνογνωσία και η ανάλογη εμπειρία. Σε μερικές περιπτώσεις που όλα λειτουργούν σωστά στο κινητό, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, ενώ σε άλλες που υπάρχουν και άλλα λειτουργικά ζητήματα, θα χρειαστείτε τη βοήθεια ειδικών στο αντικείμενο της ανάκτησης δεδομένων. Στην Datalabs μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας ακόμα και από κινητό με σπασμένη οθόνη, με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία. Η ομάδα των καταρτισμένων τεχνικών μας, θα φροντίσει ώστε να επαναφέρει τις φωτογραφίες και όλα τα αρχεία σας στην αρχική τους μορφή και θα τα μεταφέρει σε ασφαλές μέσο αποθήκευσης.

Ανάκτηση δεδομένων από κινητό με σπασμένη οθόνη

 

Υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από κινητό με σπασμένη οθόνη

 

Στην Datalabs σας παρέχουμε υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από κινητό με σπασμένη οθόνη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση αποτελεσμάτων. Οι ειδικοί που απαρτίζουν την ομάδα μας, έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο της ανάκτησης δεδομένων και κατέχουν τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου για τεχνικά και λογισμικά ζητήματα. Σεβόμαστε το προσωπικό σας απόρρητο και φροντίζουμε ώστε να πάρετε πίσω τα αρχεία σας με ασφάλεια, εχεμύθεια και αξιοπιστία. Οι υπηρεσίες μας εκτός από ανάκτηση δεδομένων από κινητό με σπασμένη οθόνη, περιλαμβάνουν επίσης και μεταφορά των αρχείων σε ασφαλές μέσο αποθήκευσης ή σε άλλη συσκευή τηλεφώνου. 

Ανάκτηση δεδομένων κινητό με σπασμένη οθόνη

 

Διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από κινητό με σπασμένη οθόνη 

 

Η διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από κινητό με σπασμένη οθόνη που ακολουθούμε στα εργαστήρια μας, είναι μεθοδική και ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του εκάστοτε μοντέλου και λογισμικού. Πρώτα αξιολογούμε τη συσκευή και το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί, έπειτα αναλύουμε και ανακτούμε τα δεδομένα σας, και τέλος τα μεταφέρουμε σε άλλο μέσω αποθήκευσης για να παραμείνουν ασφαλή. Σας ενημερώνουμε πλήρως για όλες τις τεχνικές εργασίες που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν καθώς και για την εξέλιξη και την πρόοδο που σημειώνεται.

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όλα τα δεδομένα σας μπορούν να ανακτηθούν από κινητό με σπασμένη οθόνη ακόμη και όταν αυτό δεν ανοίγει ή έχει υποστεί σοβαρή υλική και λειτουργική βλάβη.

Μπορείτε να μεταφέρετε ανακτήσετε μόνοι σας δεδομένα από κινητό με σπασμένη οθόνη αν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας. Διαφορετικά μπορείτε να απευθυνθείτε στους ειδικούς της Datalabs και θα φροντίσουν να επαναφέρουν οι ίδιοι τα αρχεία σας.

Όλα τα δεδομένα που ανακτώνται, είτε είναι από κινητό με σπασμένη οθόνη είτε από άλλη συσκευή ή αποθηκευτικό μέσω, μεταφέρονται και αποθηκεύονται σε άλλο ασφαλές μέσω.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια όταν αντιμετωπίζεται απώλεια δεδομένων και βοηθάει στην άμεση και ασφαλή ανάκτηση τους.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ