ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ANDROID

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κινητό Android

ανεξαρτήτως μοντέλου και μάρκας

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ANDROID ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αναλαμβάνουμε με επιτυχία ανάκτηση δεδομένων από κινητό με λειτουργικό σύστημα Android, καθώς και από κάθε τύπου λειτουργικό σύστημα. Στην Datalabs, συχνά δεχόμαστε κλήσεις για κινητά Android που έπαψαν να λειτουργούν ή χάλασαν ύστερα από λειτουργική βλάβη ή από φυσικές φθορές, και καλούμαστε να επαναφέρουμε με επιτυχία αρχεία που είναι ζωτικής σημασίας για τους πελάτες μας. Το κάθε λειτουργικό σύστημα έχει διαφορετικές απαιτήσεις ως προς την ανάκτηση δεδομένων και απαιτεί ειδικό χειρισμό για να γίνει η επαναφορά των αρχείων με ασφάλεια. Οι έμπειροι τεχνικοί που απαρτίζουν την ομάδα μας, εφαρμόζουν όλες τις σύγχρονες τεχνικές ώστε να εξασφαλίσουν πως θα ανακτηθούν οι φωτογραφίες και τα αρχεία σας με ποσοστό επιτυχίας πάνω από 95%.

Ανάκτηση δεδομένων από κινητό Android

 

Υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από κινητό Android

 

Οι υπηρεσίες μας ως προς την ανάκτηση δεδομένων από κινητό Android μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν, διάγνωση της συσκευής Android, και έπειτα ανάκτηση των δεδομένων σας. Προσφέρουμε δωρεάν διάγνωση και αποστολή της συσκευής σας μετά την αποκατάσταση των αρχείων σας και με την υπηρεσία No Data – No Pay, δεν υποχρεούστε να πληρώσετε αν δεν ανακτηθούν τα δεδομένα που επιθυμείτε. Το τηλεφωνικό μας κέντρο, λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε. 

Ανάκτηση δεδομένων Android

 

Διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από κινητό Android

 

Η διαδικασία της ανάκτησης των δεδομένων σας από κινητή συσκευή Android, ξεκινά με τον διαγνωστικό έλεγχο της συσκευής που πραγματοποιείτε στα σύγχρονα τεχνολογικά εργαστήρια μας. Το κινητό Android παραλαμβάνουν οι τεχνικοί μας στο ειδικά διαμορφωμένο Clean Room και πραγματοποιούν όλες τις τεχνικές και λειτουργικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για ανακτήσουν τα δεδομένα σας. Όταν ολοκληρωθεί η επαναφορά των αρχείων σας, τα δεδομένα που συλλέχθηκαν μεταφέρονται σε ασφαλές μέσο αποθήκευσης και αποστέλλονται σε εσάς με δωρεάν έξοδα αποστολής. Σε κάθε βήμα της ανάκτησης δεδομένων, οι τεχνικοί μας επικοινωνούν μαζί σας και σας ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση σας.

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορούν να ανακτηθούν δεδομένα από κάθε κινητή συσκευή Android που δεν ανοίγει, αρκεί να γίνει πρώτα σωστή διάγνωση και να το αναλάβει κάποιος αξιόπιστος συνεργάτης με πολυετή εμπειρία στην ανάκτηση δεδομένων, όπως η Datalabs.

Όσο παλιό και αν είναι το κινητό σας Android, η ανάκτηση των δεδομένων σας μπορεί να γίνει με επιτυχία. Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε μοντέλο κινητού Android ανεξαρτήτως παλαιότητας.

Η πιο συχνή φθορά στα κινητά, ακόμη και στα Android, είναι η σπασμένη οθόνη που συνήθως οφείλεται σε πτώση ή σε υπερβολική πίεση που ασκήθηκε στη συσκευή. Τα δεδομένα σας μπορούν να ανακτηθούν επιτυχώς, ακόμα και αν η οθόνη του κινητού σας έχει πάψει να είναι λειτουργική.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ