ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κινητό που δεν ανοίγει

για κάθε λογισμικό σύστημα

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με τα κατάλληλα λογισμικά και το ειδικό Hardware, μπορούμε να πετύχουμε ανάκτηση δεδομένων από κινητό που δεν ανοίγει ή από χαλασμένο κινητό και να επαναφέρουμε τα αρχεία σας στην αρχική τους μορφή. Ακόμα και αν η συσκευή κινητού σας δεν ανοίγει ή έχει υποστεί σοβαρές φθορές, μπορούμε να ανακτήσουμε τις φωτογραφίες και τα δεδομένα σας με επιτυχία και ασφάλεια. Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν κάθε είδους πρόκληση που έρχεται στα εργαστήρια μας και δίνουν λύσεις σε προβλήματα με ποσοστό επιτυχίας που ξεπερνά το 95%. Εμπιστευτείτε τη συσκευή σας στην Datalabs και πάρτε πίσω τα πολύτιμα αρχεία σας γρήγορα και αξιόπιστα.

Ανάκτηση δεδομένων από κινητό που δεν ανοίγει

 

Υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από κινητό που δεν ανοίγει

 

Στην Datalabs σας προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων ακόμα και από κινητό που δεν ανοίγει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να μας στείλετε τη συσκευή σας και να συμπληρώσετε τη φόρμα διαγνωστικού ελέγχου. Μόλις η συσκευή φτάσει στα χέρια μας, οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα κάνουν τα μαγικά τους για να πάρετε πίσω τα αρχεία που χάσατε. Ο διαγνωστικός έλεγχος γίνεται δωρεάν και ενημερώνεστε πλήρως για την κατάσταση του κινητού σας.

Ανάκτηση δεδομένων κινητό δεν ανοίγει

 

Διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από κινητό που δεν ανοίγει

 

Το πρωταρχικό βήμα στη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από κινητό που δεν ανοίγει, είναι να προσδιορίσουμε τους λόγους που η συσκευή σας δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Έπειτα, οι τεχνικοί μας θα φροντίσουν να σας ενημερώσουν για όλες τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν, για τον τρόπο που θα ανακτήσουν τα αρχεία σας. Κάθε συσκευή κινητού έχει διαφορετικό λειτουργικό σύστημα που απαιτεί ειδικό χειρισμό και τεχνογνωσία για την αποφυγή λαθών που μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά. Για αυτό είναι σημαντικό να επιλέγετε επαγγελματία με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ανάκτησης δεδομένων. Στην Datalabs παρέχουμε λύσεις για ανάκτηση δεδομένων σε κινητά, υπολογιστές και αποθηκευτικά μέσα από το 2003.

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορούμε να ανακτήσουμε κάθε μορφής αρχεία, από φωτογραφίες και βίντεο, μέχρι φακέλους και έγγραφα που είναι σημαντικά για εσάς.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορείτε να ανακτήσετε τα αρχεία σας αν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας σε κάποιο cloud και να τα επαναφέρετε σε κάποια άλλη συσκευή ή υπολογιστή.

Ανάκτηση δεδομένων μπορεί να γίνει από κινητό iPhone, Samsung, Xiaomi, Nokia, Huawei, ZTE, και οποιαδήποτε άλλη μάρκα και μοντέλο.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας και εκείνοι θα σας δώσουν οδηγίες για τη μεταφορά της συσκευής μας στα εργαστήρια μας αλλά και πληροφορίες για την ανάκτηση των δεδομένων σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ