ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από χαλασμένο κινητό

για κάθε brand και μοντέλο

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ανάκτηση δεδομένων από χαλασμένο κινητό, μπορεί να γίνει απλά και εύκολα όταν εμπιστευτείτε τη συσκευή σας στους ειδικούς της Datalabs. Είτε η συσκευή σας υπέστει βραχυκύκλωμα, είτε οποιαδήποτε άλλη μορφή φυσικής βλάβης ή βλάβης που σχετίζεται με λογισμικό, η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας, μπορεί να επαναφέρει τα αρχεία σας με ασφάλεια και επιτυχία. Αναλαμβάνουμε ανάκτηση δεδομένων από όλων των ειδών smartphones όπως Apple iOS, Google Android, Symbian, HarmonyOS, και εφαρμόζουμε αποτελεσματικές τεχνικές στα ειδικά διαμορφωμένα και υψηλής τεχνολογίας εργαστήρια μας.  

Ανάκτηση δεδομένων από χαλασμένο κινητό

 

Υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για χαλασμένα κινητά

 

Στην Datalabs σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων από χαλασμένα κινητά, για όλα τα μοντέλα και όλα τα λειτουργικά συστήματα. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν μέσω της τεχνικής chip-off, να παρακάμπτουν το λειτουργικό σύστημα και να αφαιρούν flash memory chips, αποκτώντας έτσι όλα τα αρχεία σας. Το κάθε μοντέλο και λειτουργικό σύστημα, έχει τις δικές του τεχνικές απαιτήσεις και για αυτό φροντίζουμε η ομάδα μας να παραμένει τεχνολογικά ενημερωμένοι, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όποια πρόκληση συναντήσει. 

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας

Χαλασμένο κινητό ανάκτηση δεδομένων

 

Διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από χαλασμένο κινητό

 

Αρχικά πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από το χαλασμένο σας τηλέφωνο, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για τον τρόπο που χάλασε το κινητό σας. Αν σας έπεσε σε νερό, αν ήρθε σε επαφή με υψηλά επίπεδα θερμοκρασίας, αν χάλασε ύστερα από πτώση ή αν σταμάτησε να λειτουργεί εξαιτίας κακόβουλου λογισμικού, είναι κάτι που θα πρέπει να γνωρίζουμε πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε διαδικασία επαναφοράς των αρχείων από το κινητό σας. Στην περίπτωση που δε γνωρίζετε τι προκάλεσε τη βλάβη, οι τεχνικοί μας θα τρέξουν διάφορα αναγνωριστικά τεστ για να το ανακαλύψουν. Έπειτα, στα σύγχρονα τεχνολογικά εργαστήρια που διαθέτουμε, οι ειδικοί της Datalabs θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν τα δεδομένα σας με ασφάλεια και με ποσοστό επιτυχίας άνω του 95%. 

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με τους ειδικούς μας, για να σας καθοδηγήσουν και να σας δώσουν πληροφορίες ως προς τη διαδικασία μεταφοράς και αποστολής της συσκευής σας στα εργαστήρια μας. 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ένας επαγγελματίας στο χώρο της ανάκτησης δεδομένων μπορεί να πετύχει με ασφάλεια επαναφορά φωτογραφιών και αρχείων από ένα κατεστραμμένο τηλέφωνο.

Το κόστος της υπηρεσίας διαφοροποιείται ανάλογο με τα τεχνικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

Η ανάκτηση δεδομένων μπορεί να γίνει από χαλασμένο κινητό που έχει υποστεί κάθε είδους βλάβη, ακόμα και αν δεν μπορεί να ανοίξει.

Όταν πρόκειται για ανάκτηση δεδομένων από χαλασμένο κινητό, καλό είναι να απευθύνεστε σε επαγγελματία και να μην το επιχειρείτε μόνοι σας για να αποφύγετε περαιτέρω απώλεια των πολύτιμων αρχείων σας.

Οι ειδικοί της Datalabs γνωρίζουν πως να επαναφέρουν τα αρχεία από το χαλασμένο κινητό σας και μπορούν να τα μεταφέρουν σε κάποια άλλη κινητή συσκευή ή μέσω αποθήκευσης.

Η διάρκεια της ανάκτησης δεδομένων ορίζεται από το χρόνο που μεσολαβεί μέχρι να φτάσει το κινητό στα χέρια των τεχνικών μας και εως ότου ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ