ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ APPLE

Αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από κάθε τύπο

αποθηκευτικού μέσου

Η εταιρία Datalabs παρέχει υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων για όλο το φάσμα των λειτουργικών συστημάτων, APPLE και όλων των μοντέλων φορητών και προσωπικών υπολογιστών.

Αν το δικό σας προϊόν Apple αντιμετωπίζει πρόβλημα και κινδυνεύετε να χάσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας από τον υπολογιστή, το smartphone ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί με εμπειρία πάνω σε Apple προϊόντα μπορούν να ανακτήσουν τα δεδομένα σας από:

  • MAC MINI

  • APPLE TV

  • MAC EXTERNAL STORAGE

  • IPOD

  • MACBOOK

  • MAC PRO

  • IPHONE

  • IPAD

Πολλές φορές η απλή ανάκτηση δεδομένων από ένα Mac δεν αρκεί. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, όλες οι συσκευές Apple σώζουν φωτογραφίες και video σε πλήρως κατηγοριοποιημένα και οργανωμένα libraries που κάνουν την πλοήγηση ευκολότερη για τον μέσο χρήστη. Αυτά τα libraries βασίζονται σε έναν περίπλοκο σύστημα το οποίο έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε αυτούσιο ώστε να μην χαθεί η κατηγοριοποίηση.

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Αφότου τα δεδομένα σας ανακτηθούν, πραγματοποιούμε έναν έλεγχο ποιότητας και προετοιμάζουμε τα αρχεία σας για αποστολή. Ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων σας κανονίζουμε την παραλαβή τους από τα γραφεία μας ή την αποστολή απευθείας στο χώρο σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ DATALABS;

Έχουμε όλη την τεχνογνωσία ώστε να μπορούμε να ανακτήσουμε τα αρχεία σας και να σας παραδώσουμε άμεσα και με ασφάλεια. Η εταιρεία μας έχει συνολικό ποσοστό επιτυχίας 98% στην ανάκτηση δεδομένων και ακολουθεί την πολιτική No Data No Pay σύμφωνα με την οποία, χρεώνεστε μόνο εφόσον παραλάβετε τα δεδομένα σας.

ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΣ ΔΙΣΚΟ

Αν αντιμετωπίζετε δυσκολία να έχετε πρόσβαση στον σκληρό σας δίσκο, μην διστάσετε να μας καλέσετε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη διάγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε αλλά και να καθορίσουμε την πλέον κατάλληλη λύση για την ανάκτηση των χαμένων ή των κατεστραμμένων δεδομένων σας. Πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία της ανάκτησης πραγματοποιούμε έναν διαγνωστικό έλεγχο κατά τον οποίο μπορούμε να υπολογίσουμε το ποσοστό των ανακτήσιμων δεδομένων, το χρόνο ολοκλήρωσης, αλλά και το κόστος για την εργασία μας.

Τα ευρέως διαθέσιμα προγράμματα και υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων μπορούν να διαγράψουν/καταστρέψουν τα αρχεία και να δημιουργήσουν δυσκολίες στην ανάκτηση των δεδομένων σας
Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες....

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ