Η εταιρεία

anakthsh dedomenon

The Data Recovery Experts

Data Recovery

Σας καλωσορίζουμε στη Datalabs

Στην Datalabs Data Recovery ασχολούμαστε αποκλειστικά με την ανάκτηση δεδομένων από το 2003 μέχρι σήμερα. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η παροχή εξειδικευμένων λύσεων στην επαναφορά δεδομένων για κάθε εταιρεία και ιδιώτη σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Ειδικευόμαστε στην ανάκτηση από κάθε τύπο αποθηκευτικού μέσου όπως σκληροί δίσκοι, SSD, USB, κάρτες μνήμης, RAID, server, NAS.

Για κάθε σας ερώτηση, εκπρόσωπος του τεχνικού μας τμήματος είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ώρο και 365 ημέρες το χρόνο για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελάτων μας.

H Datalabs διαθέτει ISO 9001/2015 για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων. Η υπευθυνότητα και οι υψηλές υπηρεσίες που παρέχει έχουν αναγνωριστεί, και οι γνώμες των πελατών της αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για την εργασία της.

Στα εργαστήριά μας στην Παλλήνη έχουμε μέχρι στιγμής ολοκληρώσει με επιτυχία περισσότερες από 15.000 ανακτήσεις δεδομένων από πληθώρα αποθηκευτικών μέσων. To ποσοστό επιτυχίας της εταιρείας μας είναι ιδιαίτερα υψηλό και υπερβαίνει το 90%. Ο χρόνος για την ολοκλήρωση των διαδικασιών ανάκτησης δεδομένων στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν υπερβαίνει την μία εβδομάδα.

Η Datalabs διαθέτει clean box, όπου πραγματοποιούνται με ασφάλεια όλες οι απαιτούμενες εργασίες για την ανάκτηση των δεδομένων καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει:

  • Clean Box
  • PC3000
  • PC 3000 SCSI
  • PC3000 SAS
  • VNR
  • PC3000 Flash
  • DDI

Στις αποθήκες της Datalabs βρίσκονται καταχωρημένοι περισσότεροι από 10.000 σκληροί δίσκοι που χρησιμοποιούνται για εξαρτήματα και ανταλλακτικά, απαραίτητα για την άμεση εξέλιξη της διαδικασίας κάθε ανάκτησης.